Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ IMEX

Το περιοδικό The Tourism Report έχει αφιερώσει το  62ο τεύχος στην προβολή και προώθηση του συνεδριακού τουρισμού, ταξιδιών κινήτρων, επιχειρηματικού και επαγγελματικού ταξιδιού και εκθέσεων, αλλά και στη διερεύνηση των προοπτικών και των προβλημάτων του κερδοφόρου αυτού τομέα της τουριστικής βιομηχανίας. 
Σε αυτό τεύχος, θα διερευνήσουμε τις προοπτικές του ελληνικού συνεδριακού τουρισμού, το επίπεδο των υποδομών, αλλά και των υπηρεσιών, μέσα από συνεντεύξεις στελεχών φαρμακευτικών εταιρειών και άλλων buyers, επιχειρηματιών και φορέων του κλάδου, προσπαθώντας, εκτός των άλλων, να καταγράψουμε «Τι ζητούν οι αγοραστές, τι προσφέρουν οι προμηθευτές». Επίσης, θα παρουσιαστούν προτάσεις χώρων και νέες ιδέες που θα δώσουν άλλο χρώμα στα συνέδρια ή στις εταιρικές συναντήσεις.
Chefs με μακροχρόνια  πείρα στο catering θα καταθέσουν  τις απόψεις τους για τα  σημεία που θα πρέπει να  προσέξει κανείς, σχεδιάζοντας το γεύμα ενός event και συνδυάζοντας εντυπωσιακά μενού με συγκράτηση του κόστους.
Ταυτόχρονα, η παρουσίαση εξοπλισμού και υπηρεσιών  από εξειδικευμένους προμηθευτές  μπορεί να δώσει ιδέες τόσο στους  χώρους για την αναβάθμισή τους, όσο και σε αυτούς που σχεδιάζουν σχετικές εκδηλώσεις. 
Σε αυτό το τεύχος, επιπλέον της προαναφερόμενης  ταχυδρομικής αποστολής, θα υπάρξει  αγγλόφωνο ένθετο με στόχο την  προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων και του ελληνικού επαγγελματικού τουρισμού στην εξειδικευμένη διεθνή έκθεση επαγγελματικού και συνεδριακού τουρισμού ΙΜΕΧ.
Ελληνικοί συνεδριακοί  χώροι, αλλά και περιοχές που μπορούν  να προσελκύσουν συνεδριακό τουρισμό, ταξίδια κινήτρων και επαγγελματικές/ εταιρικές συναντήσεις, καθώς και  γραφεία που προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες θα προβληθούν στην αγγλική γλώσσα για το απόλυτα επαγγελματικό και εξειδικευμένο διεθνές κοινό των επισκεπτών/ buyers της IMEX. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...