Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΔΟΛ : Πωλήσεις ύψους 255,8 εκατ. ευρώ το 2009, αλλά και ζημιές 16,26 εκατ. ευρώ



Την ετήσια παρουσίαση της Εταιρείας πραγματοποίησαν στελέχη του ΔΟΛ, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκαν οι αναλυτές και θεσμικοί επενδυτές σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα της χρήσης 2009.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αναλύθηκαν τα σημαντικότερα μεγέθη του Ισολογισμού και των Αποτελεσμάτων της Χρήσεως 2009, αναφέρθηκαν οι κυριότερες μέχρι σήμερα εξελίξεις που αφορούν στην Εταιρεία και τον Όμιλο, ενώ επισημάνθηκαν οι βασικές αρχές για την ανάπτυξη του Ομίλου.
Όπως αναφέρθηκε ο ΔΟΛ κατέχει το 14% της διαφημιστικής αφοράς όσον αφορά τις εφημερίδες ενώ το μερίδιο του από τα περιοδικά, ανέρχεται στο 13%. Αναφορά μεταξύ άλλων έγινε και στο ραδιοφωνικό εγχείρημα του ΔΟΛ, τον ΒΗΜΑ FM, για την οποία επισημάνθηκε ότι υπάρχει εντυπωσιακή αύξηση της ακρόασης από το Internet.
Το μερίδιο του ραδιοσταθμού από τη διαφημιστική δαπάνη ανέρχεται στο 4%. Υπενθυμίζεται ότι ο ΔΟΛ παρουσίασε πωλήσεις ύψους 255,8 εκατ. ευρώ το 2009, σε επίπεδο Ομίλου, ενώ σε επίπεδο εταιρείας το μέγεθος ανήλθε στα 130,29 εκατ. ευρώ. Σε επίπεδο αποτελεσμάτων παρουσίασε καθαρές προ φόρων ζημίες 16,26 εκατ. ευρώ σε επίπεδο Ομίλου και 6,7 εκατ. ευρώ σε επίπεδο εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...