Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη -ημέρα της απεργίας


«Τα παίρνουμε στο κρανίο και έχουμε τους λόγους μας!! Με το σύνθημα αυτό, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Άδοξοι μπάσταρδοι: Η μεγάλη υπερπαραγωγή Ευρωζώνης-ΔΝΤ» και μια παραλλαγή –αναγκαία για τις περιστάσεις – της αφίσας του ομώνυμου έργου του Κουέντιν Ταραντίνο, κυκλοφορεί την Πέμπτη το ΠΟΝΤΙΚΙ με αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς Ντομινίκ Στρος-Καν, Όλι Ρεν, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Ζαν Κλοντ Τρισέ, Γιόζεφ Άνκερμαν και Άγγελα Μέρκελ μας οδηγούν σε ανεργία, φτώχεια, ανασφάλεια, χρέος και ύφεση. (Σελ. 4, 44-45, 47).
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μέσα στον κακό χαμό αναζητά κινήσεις διεξόδου. Ο ανασχηματισμός συνήθως προσφέρεται σε τέτοιες περιπτώσεις, κάποιοι αναρωτιούνται όμως αν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή ή αν θα πρέπει να περιμένει να δει τί θα γίνει στις δημοτικές εκλογές. (Σελ. 10-11).
ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ ψάχνονται μπας και καταφέρουν επιτέλους να απαντήσουν με σαφήνεια και χωρίς παλινωδίες σε κάποια από τα σοβαρά προβλήματα της χώρας, μήπως και μπορέσουν να αντιστρέψουν τοαρνητικό κλίμα που αποτυπώνεται τόσο μέσα στο κόμμα, όσο και στις δημοσκοπήσεις. (Σελ.12).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www.topontiki.gr/Articles/view/5915

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...