Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Πρωτοβουλία της ΕΣΗΕΠΗΝ για συνάντηση με Hλ. Μόσιαλο

Την ανάγκη άμεσης συνάντησης με τον υπουργό Επικρατείας, Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και αρμόδιο  για τα θέματα της ΕΡΤ και των εποπτευόμενων φορέων (ΕΡΑ-ΑΠΕ κ.α.) Ηλία Μόσιαλο προώθησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου- Ηπείρου- Νήσων Απόστολος Βουλδής με αίτημά του προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ αμέσως μετά την γνωστοποίηση από πλευράς του υπουργού Επικρατείας της πρόθεσή του μετά τις 15 Αυγούστου να ανακοινώσει τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για την ΕΡΤ, επικοινώνησε με την διοίκηση της ΠΟΕΣΥ (τόσο με τον Πρόεδρο Γ. Σαββίδη, όσο και με τον Γραμματέα Δ. Κουμπιά), προκειμένου να διοργανωθεί συνάντηση των Ενώσεων Συντακτών και της ΠΟΕΣΥ με τον κ. Μόσιαλο, ώστε να γνωρίσει στους εκπροσώπους του δημοσιογραφικού κόσμου τις θέσεις του για την περαιτέρω λειτουργία της ΕΡΤ, των ΕΡΑ και του ΑΠΕ.

Κατόπιν επικοινωνίας που υπήρξε, από πλευράς υπουργού δόθηκε η διαβεβαίωση ότι τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη.

Στόχος της ΠΟΕΣΥ και των Ενώσεων Συντακτών είναι η πλήρης διασφάλιση των θέσεων εργασίας, καθώς οι συνάδελφοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...