Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

“Η SportDay εκπληρώνει εμπρόθεσμα τις οφειλές της προς τα Ταμεία”

Έγγραφη διαμαρτυρία προς την ΠΟΕΣΥ έστειλε η εκδοτική εταιρεία “SportDay”, καλώντας την να επανορθώσει  για την αναφορά της “πως όλες οι αθλητικές εφημερίδες Αθήνας και Θεσσαλονίκης δεν έχουν αποδώσει τις οφειλόμενες εισφορές για δύο χρόνια”.  Η εκδοτική εταιρεία δηλώνει ρητά πως “εκπληρώνει εμπρόθεσμα και με συνέπεια τις υποχρεώσεις της απέναντι στους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς και δεν έχει καμία οφειλή σε αυτούς” και καλεί την ΠΟΕΣΥ να να προβεί σε νέα ανακοίνωση όπου θα αναφέρεται πως  η επίμαχη δήλωση  δεν αφορά τη “SportDay”.
Όλη η δήλωση έχει ως εξής:
ΠΡΟΣ : την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, που εδρεύει στην Αθήνα επί της οδού Ακαδημίας, αρ. 20, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.

Με την ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας, σας δηλώνουμε τα εξής :
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η εταιρεία μας εκδίδει την ημερήσια αθλητική εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας SPORTDAY και την εβδομαδιαία εφημερίδα SPORTDAY της Δευτέρας.
Την 20η Ιουλίου 2011, αφού είχε προηγηθεί την 19η Ιουλίου 2011 συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού σας Συμβουλίου με τον Πρόεδρο του ΕΤΑΠ ΜΜΕ και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ, διανείματε στον Tύπο και αναρτήσατε στην επίσημη ιστοσελίδα σας, www.poesy.gr, ανακοίνωση του Διοικητικού σας Συμβουλίου, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρετε επί λέξει τα εξής : «….Υπάρχει εκτεταμένη εισφοροδιαφυγή στις εκδοτικές επιχειρήσεις (χαρακτηριστικό ότι όλες οι αθλητικές εφημερίδες Αθήνας και Θεσσαλονίκης δεν έχουν αποδώσει τις οφειλόμενες εισφορές για δύο χρόνια)…». Η ανακοίνωση δε αυτή συνοδεύεται από την παράκληση να αναρτηθεί, να μεταδοθεί και να δημοσιευτεί.
Επειδή γνωρίζετε πολύ καλά ότι η εταιρεία μας εκπληρώνει εμπρόθεσμα και με συνέπεια τις υποχρεώσεις της απέναντι στους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς και δεν έχει καμία οφειλή σε αυτούς.
Επειδή ισχυριστήκατε και διαδώσατε ενώπιον τρίτων με απόλυτη επίγνωση της αναλήθειας των ψευδείς ειδήσεις και ψευδή γεγονότα δυνάμενα να βλάψουν την εμπορική φήμη, την οικονομική πίστη και τη δικαιολογημένη εμπιστοσύνη του κοινού προς την εταιρεία μας.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΩΣ

Για την ως άνω περιγραφείσα παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά σας και
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

Να προβείτε σε άμεση και πλήρη επανόρθωση της επίμαχης δήλωσής σας εκδίδοντας ανακοίνωση, την οποία να διανείμετε στον Τύπο και να αναρτήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα σας, ότι η επίμαχη δήλωσή σας δεν αφορά την εταιρεία μας και τις υπ’ αυτής εκδιδόμενες αθλητικές εφημερίδες, η οποία εταιρεία μας εκπληρώνει εμπρόθεσμα και με συνέπεια τις υποχρεώσεις της απέναντι στους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς.
Για την Εταιρεία

Ο νόμιμος εκπρόσωπος
Αναστάσιος Μπούρας
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...