Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Οι έμποροι της Πάτρας στηρίζουν το «PatraTv»

Οι έμποροι της οδού Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία διατυπώνουν τη στήριξή τους στον τηλεοπτικό σταθμόPatraTv”, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα με αποτέλεσμα να μη μεταδίδεται καθόλου δελτίο ειδήσεων.
Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Τα δελτία των τοπικών σταθμών πρέπει να υπάρχουν, μαζί τους και το δελτίο και η προσφορά του "Patra Tv", το οποίο λείπει από την Πάτρα. Θα λείψει και από όλους τους τοπικούς φορείς που χάνουν ένα βήμα στο οποίο τόσες φορές παρουσιάστηκαν για να μας εκθέσουν τις απόψεις τους. Αυτοί οι φορείς δεν μπορούν να μείνουν απαθείς.

Όπως και οι εδώ πολιτικοί όλων των κομμάτων μπορούν να πιέσουν καταστάσεις, έχουν τον τρόπο. Ας ψάξει και η ιδιοκτησία του σταθμού να βρει έναν τρόπο να πληρώσει τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς. Με κλειστό το σταθμό απαξιώνεται το προϊόν.

Το "Patra Tv" ήταν ή δεν ήταν στα δυνατά του; Λένε ψέματα τα νούμερα»; Οι «πελάτες» του «Patra Tv» στέλνουν σήμερα ένα μήνυμα: Πάρτε όλοι τις ευθύνες σας -εμείς τις πήραμε ήδη- βοηθήστε με τον τρόπο σας, γιατί κρινόμαστε όλοι. Κυρίως κρίνονται όσοι -όταν θα ξεπεραστεί η κρίση- θα βγουν στο δελτίο ειδήσεων και θα λένε τα δικά τους, ενώ δεν θα έχουν συμβάλει στο ελάχιστο στην επαναλειτουργία του σταθμού».
www.newsplus.gr/
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...