Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Το μέλλον της Leo Burnett στο “Ad Business”

widthpxImage via Wikipedia
Μεγάλη συνέντευξη του Senior Vice President του Publicis Groupe Μathias Emmerich φιλοξενεί το adbusiness που κυκλοφορεί την Δευτέρα 18 Ιουλίου. 
 
O απεσταλμένος του γαλλικού Ομίλου επικοινωνίας παρουσιάζει όλες τις πτυχές της υπόθεσης Leo Burnett και κάνει τις πρώτες εκτιμήσεις για το μέλλον της εταιρείας. 
 
Τα πιθανά σενάρια για το μέλλον της Leo Burnett, τους λόγους που οδήγησαν την εταιρεία στην αίτηση υπαγωγής στις διατάξεις του 99 και φυσικά το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η διαφημιστική εταιρεία παρουσιάζει ο Senior Vice President του Publicis Groupé, Mathias Emmerich, σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΑdΒusiness. 
 
Στη συνέντευξη, που φιλοξενείται στο τεύχος του ΑdΒusiness που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ο Chairman πλέον του Δ.Σ. της Leo Burnett στην Eλλάδα μιλάει για τη στάση που θα ακολουθήσει η εταιρεία όσον αφορά στα χρέη, εξηγεί το διαχειριστικό έλεγχο που διενεργεί το Publicis Groupé και δίνει για πρώτη φορά την επίσημη θέση του διεθνούς ομίλου επικοινωνίας αναφορικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει στην ελληνική αγορά
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...