Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Να, γιατί στηρίζει ο Σαρκοζί!

Γάλλος ο παρτενέρ, σαμπάνια το ποτό, πώς να μη σε στηρίξει ο Σαρκοζί με τόση διαφήμιση που κάνει στη χώρα του το απαγορευμένο (λέμε τώρα) dvd!
Στα δικά μας τώρα, που, ως γνωστόν, ό,τι kinky συμβαίνει μένει στα κρυφά...

1) Ο Τριάντης του Ορειβατικού Συλλόγου ανέβηκε στην κορυφή της Ν. Αμερικής στην Αργεντινή. Πλάκα θα χει να έψαχνε τους παίχτες της Παταγονίας!

2) Κατήγγειλε βιασμό εννέα μήνες μετά! Περίεργα πράγματα...Διαβάστε πώς.

3) Ο Μπάμπης Μανιάτης εισπράττει χαλαρά 22.000 ευρώ ως σύμβουλος. Αποκλειστικό ρεπορτάζ από τη σύμβαση που προκαλεί απορίες εν μέσω δραστικών περικοπών στο Δημόσιο.

4) Το 20άρικο πήγε σύννεφο: Ολοι είδαν το ντι-βι-ντι της Τζούλιας και έχουν κάτι να πουν για το...ταλέντο της. Εμείς πάντως δεν το είδαμε (έτσι δεν λένε όλοι οι δημοσιογράφοι στα πάνελ?)!

5) Αφού δεν ρωτάει η Κυβέρνηση (και τι την νοιάζει άλλωστε...), ρωτήσαμε εμείς αρκετούς Χαλκιδέους τι έχουν να πουν για τα σκληρά οικονομικά μέτρα. Ο λόγος σε αυτόν που πληρώνει.

6) Μέρα - μεσημέρι στην Αβάντων ο Αντώνης Μπακάλης με περίσσειο θάρρος κυνήγησε τον κλέφτη του καταστήματος όπου εργάζεται. Διαβάστε τι λέει και πώς ακριβώς ενήργησε ο ...μακρυχέρης.

Βράδυ Πέμπτης και η χώρα μπορεί να παρέλυσε από την απεργία, η "Γνώμη", όμως, είναι εδώ με όλα τα καυτά νεά της εβδομάδας που πέρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...