Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Μη χάσετε το ανοιξιάτικο ΕΥ ΖΗΝ Μαρτίου που κυκλοφορεί

Μη χάσετε στο ανοιξιάτικο ΕΥ ΖΗΝ Μαρτίου που κυκλοφορεί:
  Avant-Garde Γαστρονομία & Comfort Food:
Ένα αναλυτικό θέμα για τις πιο δυνατές γευστικές τάσεις που χρωματίζουν την Υδρόγειο, όπως αυτές προκύπτουν από συνέδρια και ρεστοράν σε όλο τον κόσμο.
 Buenos Aires: η πιο σέξι πόλη του κόσμου
Μία ξενάγηση στη μητρόπολη της Νοτίου Αμερικής, με τα μάτια ενός porteno.
 Νέο-δανδισμός: Το πιο στιλάτο κίνημα
Η μόδα τους λατρεύει από το 2008. Ο (νέο)δανδής, πάλι, λατρεύει το ωραίο, το κομψό, την προσωπική φροντίδα. Ένα θέμα για τις νέες (και όχι μόνο) αξίες.
 Ferran Adria: Κυβίζοντας τη γεύση σαν Picasso
Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο καλύτερο ρεστοράν του κόσμου - θα κλείσει ή δεν θα κλείσει τελικά το El Bulli; - αναλύουμε το φαινόμενο Adria. 
 Γευσιγνωσία κρασιών
Τα Gewurztraminer, ένας από τους σημαντικότερους και πιο απολαυστικούς τύπους κρασιών, δίνουν έξοχες αρμονίες με μια ευρύτατη γκάμα εδεσμάτων: οι Ασιατικές κουζίνες είναι μόνο η αρχή. 
 Oud: η Rolls Royce Της αρωματοποιίας
Η μόδα των αρωμάτων υποκλίνεται στο ακριβότερο μείγμα που διατίθεται έναντι αδράς αμοιβής με το... σταγονόμετρο.

+ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ MΑΡΤΙΟΥ

ΕΥ ΖΗΝ WINE

Η ειδική έκδοση του ΕΥ ΖΗΝ για τον κόσμο του κρασιού, που παρακολουθεί, καταγράφει και αξιολογεί ό,τι συμβαίνει στην ελληνική αλλά και τη διεθνή οινική σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...