Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

«360°»: Νέοι άνθρωποι, νέες τεχνολογίες, νέες ιδέες που αξίζουν εκατομμύρια

Τα γεγονότα έχουν αιτία και αποτέλεσμα. Δημιουργούν ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις. Έχουν μία αλήθεια αλλά πολλές εκδοχές. Για να τα κατανοήσεις και να τα κρίνεις, χρειάζεται να εισχωρήσεις στο κέντρο τους, να διατρέξεις την περιφέρεια του κύκλου τους, να διαγράψεις 360ο.


Νέοι άνθρωποι, νέες τεχνολογίες, νέες ιδέες που αξίζουν εκατομμύρια και εξάγονται από την Ελλάδα σε καιρό κρίσης. 


Η εκπομπή «360°» και η Σοφία Παπαϊωάννου την Τρίτη 28 Ιανουαρίου στις 23:45 πραγματοποιούν ένα οδοιπορικό στον κόσμο των επιτυχημένων start ups, των νέων επιχειρήσεων που βασίστηκαν σε μία ιδέα με ελάχιστο κόστος και κατάφεραν να  επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους εκτός των ελληνικών συνόρων. Οι βασικοί συντελεστές των επιχειρήσεων αυτών εξηγούν στην κάμερα της εκπομπής τη συνταγή της επιτυχίας τους και τα μυστικά πίσω από τις ιδέες τους.

Ακόμη, οι «360°» συναντούν τον άνθρωπο, ο οποίος βραβεύθηκε ως «Επιχειρηματίας του 2013». Η ιδέα του κέρδισε γρήγορα επιχειρηματικό έδαφος και  έτσι η εταιρεία του βρέθηκε ανάμεσα στις πέντε καλύτερες του πλανήτη, στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ. Επίσης, η εκπομπή συνομιλεί με τον άνθρωπο που ετοιμάζεται να επενδύσει 10 εκατομμύρια ευρώ σε ελληνικές start ups αλλά και με νέους επιχειρηματίες που τόλμησαν να ποντάρουν στην καινοτομία και κέρδισαν στην Ελλάδα της κρίσης.

«360ο», με τη Σοφία Παπαϊωάννου: Ο κύκλος της αλήθειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...