Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Νικολόπουλος: «Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αλλά το χαράτσι των 3 ευρώ μηνιαίως, το πληρώνουν οι Έλληνες!»

Την μη καταβολή των δεδουλευμένων του 2013 και της αποζημίωσης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, φέρνει στη Βουλή ο Νίκος Νικολόπουλος, ρωτώντας παράλληλα και για το νέο «χάρατσι» των 3 ευρώ ανά λογαριασμό μηνιαίως για τη ΝΕΡΙΤ.


Πιο συγκεκριμένα, ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, επικαλούμενος το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, σημειώνει πως η κυβέρνηση, με νομικίστικα τερτίπια και αυθαίρετες ερμηνείες εξακολουθεί να αρνείται την καταβολή της νόμιμης αποζημίωσης στο μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων της ΕΡΤ, ενώ παράλληλα επιβάλλει «χαράτσι» 3 ευρώ μηνιαίως σε κάθε λογαριασμό για τη «νέα δημόσια τηλεόραση», ένα μεγάλο μέρος του οποίου όμως, πηγαίνει στον προϋπολογισμό.


«Είναι προφανές, με δεδομένο το χάος που εξακολουθεί να υπάρχει στο συνολικό θέμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ότι μοναδικό ζητούμενο για την κυβέρνηση είναι η είσπραξη δια της πλαγίας οδού ενός ακόμη φόρου, όπως τον περασμένο Ιούνιο ήταν η εξεύρεση 2.500 απολύσεων και όχι, δυστυχώς, η δημιουργία νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα» τονίζει ο κ. Νικολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...