Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ραδιοτηλεοπτικό φορέα με πλήρες πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη ζητάει η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ

Για μη τήρηση των κυβερνητικών υποσχέσεων για επαναλειτουργία δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα με έδρα τη Θεσσαλονίκη κάνει λόγο με ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ.


Καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει αμέσως στη λειτουργία ραδιοτηλεοπτικού φορέα με πλήρες πρόγραμμα, έδρα και ροή από τη Θεσσαλονίκη, ενώ τονίζει ότι οι προβλέψεις για τη ΝΕΡΙΤ είναι απολύτως έξω από το πνεύμα των κυβερνητικών υποσχέσεων που δόθηκαν. “Καθιστούν τη Θεσσαλονίκη ανταποκριτικό γραφείο. Αυτό αποδεικνύει και η πρόσφατη προκήρυξη για ελάχιστο δημοσιογραφικό, τεχνικό και διοικητικό δυναμικό”

“Ως ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης λέμε στον Υπουργό Επικρατείας, Δ. Σταμάτη, ότι οι διαβεβαιώσεις υλοποίησης του αρχικού σχεδιασμού δεν αρκούν πλέον. Οι πράξεις τον διαψεύδουν. Καλούμε τον αρμόδιο υπουργό Π. Καψή να υλοποιήσει το σχέδιο που έχει συμφωνηθεί για την ΝΕΡΙΤ σε ανώτατο επίπεδο. Αν αυτό δεν γίνει με δημόσια τοποθέτηση τους άμεσα, τους καλούμε να παραιτηθούν”, επισημαίνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ.

Καλεί τους φορείς της πόλης και τα πολιτικά κόμματα “να συνεργαστούμε και να αγωνιστούμε ώστε να γίνουν οι υποσχέσεις πράξεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...