Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Προτάσεις για να καλύψει ώρες προγράμματος αναζητά επειγόντως η ΝΕΡΙΤ

Οι προτάσεις που θα υλοποιηθούν θα καλύψουν τις ανάγκες από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο - Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 27 Ιανουαρίου

Κατεπείγουσα πρόσκληση σε παραγωγούς και δημιουργούς για να καταθέσουν τις προτάσεις τους προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες προγράμματος για το διάστημα Μαρτίου-Ιουνίου απηύθυνε την Τετάρτη η ΝΕΡΙΤ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους από την Παρασκευή 17 μέχρι και τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «εντός των επόμενων ημερών θα ακολουθήσει και δεύτερη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με επαρκές χρονικό περιθώριο αιτήσεων, για εκπομπές και προγράμματα που θα ολοκληρωθούν και προβληθούν την περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2014».

«Στο αιτούμενο προς προμήθεια πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται πρωτότυπες εκπομπές λόγου και έρευνας, εκπομπές για τη μουσική, τη μαγειρική, το βιβλίο, το παιδί ή το διαδίκτυο. Η ΝΕΡΙΤ ζητά επίσης προτάσεις για κωμική σειρά, για τηλεπαιχνίδια γνώσεων, πολιτιστικά μαγκαζίνο και σειρές ντοκιμαντέρ με ευρύτατη θεματολογία από την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα έως την πρωτογενή δημοσιογραφική έρευνα, το ταξιδιωτικό και το πολιτιστικό ρεπορτάζ νέου τύπου».

Οι παραγωγές, όπως σημειώνεται, θα καλύψουν σε πρώτη φάση τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού καναλιού.

Οι κατατεθείσες προτάσεις θα αξιολογηθούν από τις επιτροπές Αξιολόγησης και Κοστολογίου, οι οποίες θα εισηγηθούν στην επιτροπή Προγράμματος. Ο Διευθύνων Σύμβουλος και τα εντεταλμένα όργανα της εταιρείας θα επιλέξουν τα προγράμματα προς εκτέλεση μετά από εισήγηση της επιτροπής Προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...