Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Εκτός δελτίου η Όλγα Τρέμη!

Τι λέει το κανάλι για την απουσία της;


 Χωρίς την Όλγα Τρέμη θα μεταδίδεται από αύριο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life. H παρουσιάστρια θα απουσιάζει  τουλάχιστον για μια εβδομάδα κάνοντας χρήση της άδειας της, όπως ενημερώνει και επίσημα το κανάλι, διαψεύδοντας τις φήμες για την αντικατάσταση της!


 Η χρονική στιγμή της απουσίας από το δελτίο, σε μα στιγμή που γίνονται ποικίλες συζητήσεις για τυχόν αλλαγές, καθώς μετά από επτά χρόνια το δελτίο του Mega χάνει την πρώτη θέση  στους πίνακες τηλεθεάσεις, αφήνει άλλα ερωτήματα. Θα αποδειχθεί η περίπου δεκαήμερα απουσία της από τις ειδήσεις του Mega το πρώτο βήμα για μια χαμηλών τόνων και σταδιακή έξοδο;

Πληροφορίες αναφέρουν  ότι έχει υπάρξει συναγερμός στο εσωτερικό του καναλιού, ήχησε μετά τη απώλεια της πρώτης θέσης δεν θα κοπάσει μόνο με την αλλαγή της σειράς lead-in, αλλά απαιτούνται αλλαγές στο ίδιο το δελτίο ειδήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα και η αλλαγή του κεντρικού παρουσιαστή.

Οι επόμενες μέρες είναι βασικές καθώς συμπίπτουν και με την πρεμιέρα της νέας τουρκικής σειράς " Εκδίκησης" που θα προβάλλεται πριν το δελτίο και θα είναι κρίσιμες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο της Όλγας Τρέμη λήγει τον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...