Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ο Λάτσιος διαιτητής στις κόντρες παρουσιαστών για τις "αρπαγές καλεσμένων"

Έκτακτη σύσκεψη, με τη συμμετοχή του διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιου και όλων των μεγάλων ονομάτων του ΑΝΤ1, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού.


Σύμφωνα με το parapolitika. Βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν η δημιουργία ενός συντονιστικού οργάνου υπό τον ίδιο τον κ. Λάτσιο, μέσω του οποίου θα καταρτίζονται οι λίστες των καλεσμένων για τις lifestyle εκπομπές του καναλιού, αφού ο συνωστισμός που υπάρχει στον συγκεκριμένο τομέα έχει προκαλέσει έριδες μεταξύ των παρουσιαστών και των συντελεστών.


Οι μεγαλύτερες κόντρες παρατηρούνται μεταξύ του τριγώνου Λιάγκα-Σκορδά, Γερμανού και Αρναούτογλου, οι επιλογές των οποίων για τους καλεσμένους των εκπομπών τους έχουν συμπέσει ουκ ολίγες φορές.

Οσον αφορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μαρία Χούκλη, η οποία μετά από χρόνια βρέθηκε στην πρώτη θέση, με δεδομένη την επιτυχία η διοίκηση επιθυμεί να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το εν λόγω μέτωπο και ταυτόχρονα να ενισχύσει σε όλα τα επίπεδα τα projects που ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν. Άλλωστε, παρά τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι, τα νούμερα δεν είναι ανάλογα, με μοναδική εξαίρεση το πρωινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...