Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση Π. Καμμένου με τα προεδρεία της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ για την ΕΡΤ

Συνάντηση με τα προεδρεία των συνδικαλιστικών σωματείων των δημοσιογράφων, της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ, είχε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αντικείμενο τις εξελίξεις στην κρατική ραδιοτηλεόραση, μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, ενώ έθεσε και ζήτημα προβολής των θέσεων του κόμματός του.


«Είναι σημαντικό να δούμε την ΕΡΤ, όχι ως μια υπόθεση διεκδίκησης κάποιων εργαζομένων που πετάχτηκαν στο δρόμο παράνομα και αντισυνταγματικά, αλλά ως θέμα Δημοκρατίας» είπε ο κ. Καμμένος σε δήλωση του και υποστήριξε ότι το κόμμα του «από την ημέρα που παράνομα και αντισυνταγματικά έπεσε το "μαύρο" στην ΕΡΤ» δεν έχει τη δυνατότητα της δωρεάν ενημέρωσης του ελληνικού λαού.


«Κάθε φορά που πρέπει να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό πλέον, πρέπει να πληρώσουμε και να ζητήσουμε την αναμετάδοση της πληροφορίας, που δεν γίνεται» είπε ο κ. Καμμένος προσθέτοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν το εμπάργκο απέναντι στην Δημόσια Τηλεόραση υπό την σημερινή της μορφή την οποία χαρακτήρισε «μόρφωμα ρουσφετιού που έχει φτιάξει η κυβέρνηση».

Κατηγόρησε επίσης της κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι έκλεισε την ΕΡΤ όχι για οικονομικούς λόγους, διότι -σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, η ΕΡΤ ήταν κερδοφόρα και προσέφερε στον εθνικό προϋπολογισμό, «αλλά προκειμένου να ελεγχθεί η πληροφόρηση, να ελεγχθεί ουσιαστικά η Δημοκρατία».

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη στήριξη του στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ 3, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας, και σε «όσους ακόμη κρατούν ζωντανή τη φωνή και την εικόνα της δημόσιας τηλεόρασης και του δημόσιου ραδιοφώνου», ενώ δεσμεύθηκε ότι «θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί τους. Είναι θέμα εθνικό, είναι θέμα Δημοκρατίας, είναι θέμα για το οποίο πρέπει να ενδιαφερθούν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι βουλευτές Τέρενς Κουίκ, Βασίλης Καπερνάρος και Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...