Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η Όλγα Τρέμη εκτός Ελλάδας – Σενάρια και χαμένη δημοσιογραφική εγκυρότητα

"Η Όλγα Τρέμη εκτός Ελλάδας – Σενάρια και χαμένη δημοσιογραφική εγκυρότητα" είναι ο τίτλος του άρθρου του διευθυντή ειδήσεων του MEGA Χρήστου Παναγιωτόπουλου, που δημοσιεύει στο aixmi.gr.


Διαβάστε το:


"Η Όλγα Τρέμη θα λείψει αυτή την εβδομάδα από τις ειδήσεις του Μega. Βρίσκεται στο Λονδίνο μαζί με τον γιο της και αναμένεται να επιστρέψει στη θέση της, στη Μεσογείων, την επόμενη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Το κεντρικό δελτίο του Μεγάλου Καναλιού θα παρουσιάσει απόψε ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος -για το λόγο αυτό- έλειψε το Σαββατοκύριακο και τον αντικατέστησε η Μαρία Σαράφογλου.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Ότι οι μονίμως σεναριολογούντες πάλι θα απογοητευθούν.
Ας κάνουν υπομονή.

Κάποια άλλη στιγμή η Όλγα Τρέμη θα ξαναλείψει με άδεια, οπότε θα μπορέσουν να ξαναγράψουν ότι «τρίζει η καρέκλα της», «αντικαθίσταται» κλπ…

Με την ίδια δημοσιογραφική εγκυρότητα, όπως όλες τις φορές…"

Ο διευθυντής ειδήσεων Mega έγραψε facebook στην προσωπική του σελίδα:

«Λείπει μια εβδομάδα η Τρέμη μαζί με το γιο της και γίνεται χαμός... "Τη διώχνουν", τη "βάζουν στο περιθώριο" κλπ. Τι σημασία έχει αν επιστρέφει πάντα και συνεχίζει τη δουλειά της; Αυτοί εκεί το χαβά τους... ΄Γιατί, άραγε, δε λένε τα ίδια όταν λείπουν με άδεια οι κεντρικοί παρουσιαστές άλλων σταθμών; Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει, που έλεγε και η γιαγιά μου...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...