Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Συνάντηση Καμμένου με τους εργαζόμενους της ΕΤ3


Συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΕΤ3 είχε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος μετά τη συνάντηση δήλωσε:


«Συναντηθήκαμε με τους εργαζόμενους της ΕΤ3, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ο πρόεδρος του Άρματος Πολιτών, ο Γιάννης Δημαράς και συζητήσαμε με τους εργαζόμενους της ΕΤ3. Λέω εργαζόμενους της ΕΤ3, διότι εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θεωρούμε ότι συνεχίζουν να είναι εργαζόμενοι. Οι απολύσεις είναι παράνομες, δεν έχουν επιδοθεί ως όφειλαν και αυτό το μόρφωμα το οποίο παρουσιάζεται ως Δημόσια Τηλεόραση από εμάς τουλάχιστον, δεν είναι νόμιμο.

Συζητήσαμε τα θέματα που έχουν προκύψει και ανακοινώσαμε τις αποφάσεις μας για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα δεχθούν τη μετάδοση από το μόρφωμα της Δημόσιας Τηλεόρασης που λειτουργεί ουσιαστικά σαν ένας μηχανισμός του κλεισίματος του ματιού προς εργαζόμενους στην ΕΡΤ να κάνουν αίτηση μετάνοιας, αίτηση μετάνοιας που προβλέπεται μόνο από ολοκληρωτικά καθεστώτα σαν το σημερινό.


Ζητήσαμε από τους δημοσιογράφους, αλλά και τους τεχνικούς, τη στήριξή τους για να μεταδοθεί από την ΕΤ3, από το κανάλι για το οποίο έχουν και την ευθύνη της περιουσίας του και της λειτουργίας του οι εργαζόμενοι της ΕΤ3, να μεταδοθεί και η συνέντευξη τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά και η ομιλία στο Βελλίδειο.

Θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη, θα επισκεφθούμε τους εργαζόμενους της ΕΤ3 στα γραφεία τους, στο «σπίτι τους» και από εκεί και πέρα θα κάνουμε τις δηλώσεις ως οφείλουμε και βεβαίως, όχι ως κλέφτες».

Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσούλα – Μαρία Γιαταγάνα, Κώστας Γιοβανόπουλος, Γιάννης Δημαράς, Βασίλης Καπερνάρος, Νότης Μαριάς και Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η αντιπροσωπεία της ΕΤ3 αποτελείτο από τους Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, Ελευθερία Φαραντάκη, Χρήστο Γιαννούλη και Κυριακή Μάλαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...