Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Στον ΣΚΑΪ, οι ισορροπίες και τα νεύρα είναι σε τεντωμένο σχοινί

Στον ΣΚΑΪ, οι ισορροπίες και τα νεύρα είναι σε τεντωμένο σχοινί μετά την έλευση του Σταμάτη Μαλέλη, που -όπως και να το κάνουμε- έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. 

Αλλωστε, τις τελευταίες εβδομάδες μόνον ηρεμία δεν επικρατεί στον όμιλο ΣΚΑΪ μετά το μπαράζ απολύσεων στο ραδιόφωνο του Νέου Φαλήρου. Παρ' όλα αυτά, κανονικά στις θέσεις τους και στις ζώνες τους θα παραμείνουν οι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου, η Εύα Αντωνοπούλου, ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Σία Κοσιώνη, ο Γιώργος Αυτιάς και ο Γιώργος Τράγκας.

Την ίδια ώρα, αναπάντητο παραμένει το ερώτημα ποιος θα αντικαταστήσει την Πόπη Τσαπανίδου στην πρωινή ζώνη, θέμα που πρέπει σύντομα να λυθεί, αφού ο Αύγουστος τελειώνει. Επίσης, είναι πιθανό το κανάλι του Φαλήρου να μείνει χωρίς σοβαρή εκπομπή έρευνας, αφού, μετά και την αποχώρηση της Σοφίας Παπαϊωάννου, ο Αλέξης Παπαχελάς, που δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τη μετεγγραφή Μαλέλη, το σκέφτεται αν θα επιστρέψει στον αέρα με τους «Φακέλους» του.

Στον τομέα της ψυχαγωγίας, θα συνεχίσουν οι ποικίλες μαγειρικές, οικολογικές και χρηστικές εκπομπές, ενώ με το κανάλι θα συνεργαστεί και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την εκπομπή για παιδιά «Χτύπα ξύλο». Επίσης, το κανάλι θα έχει και του χρόνου στο πρόγραμμά του ντοκιμαντέρ και ξένες σειρές.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...