Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Η ποιοτική στροφή του STAR: Θα γίνει της... ενημέρωσης

Στο STAR, πάλι, έχουν προαναγγείλει ότι θα γίνει της... ενημέρωσης. Η στροφή προς τις σοβαρές ειδήσεις (για να δούμε τι θα δούμε...) σηματοδοτεί την επιστροφή στο γυαλί της Μάρας Ζαχαρέα, που αναλαμβάνει τα ηνία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, αλλά και του Νίκου Χατζηνικολάου, που παίρνει μόνιμη θέση σχολιαστή στα «παράθυρά» του και ετοιμάζεται να μεταφέρει στη μικρή οθόνη και τη διαδικτυακή του εκπομπή Enikos.gr. Στο δελτίο θα εμφανίζονται επίσης -σε ρόλο σχολιαστών- η Κάτια Μακρή, ο Σταύρος Λυγερός και ο Γιώργος Κουβαράς. Μάλιστα, η πρεμιέρα του νέου δελτίου δεν αποκλείεται να γίνει σε ένα μήνα περίπου, στις 16 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, τα δελτία του Σαββατοκύριακου θα έχουν τη σφραγίδα του Παναγιώτη Στάθη και στο νέο ενημερωτικό εγχείρημα θα συνδράμει και η Πόπη Τσαπανίδου, που ήρθε για να αναλάβει το καθημερινό πρωινό μαγκαζίνο από τις 10 μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Ακόμη και η Ελεονώρα Μελέτη λέγεται πως θα κληθεί να κάνει στροφή στην ενημέρωση, αφού θα συνεχίσει μεν τη μεσημεριανή εκπομπή της, δίνοντας όμως μεγαλύτερη έμφαση σε κοινωνικά θέματα της επικαιρότητας. Στο κανάλι θα συνεχίσουν επίσης τις καθημερινές εκπομπές τους η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη Μαρία Μπακοδήμου. Και δεν χρειάζεται να πούμε ότι το κανάλι θα ποντάρει ξανά στο Χόλιγουντ, αφού μεγάλο μέρος του προγράμματος θα καλύπτουν και πάλι οι ξένες σειρές και ταινίες.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...