Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ο Γιώργος Αυτιάς στο δελτίο του ΣΚΑΪ

Του προτάθηκε η παρουσίαση του πρώτου δελτίου της ημέρας. Στον ΣΚΑΪ για μεσημεριανό και η Χριστίνα Λαμπίρη


Οι προβλέψεις ότι ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός την προσεχή σεζόν θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιβεβαιώνονται σε καθημερινή βάση. Η επικείμενη ανανέωση του STAR στάθηκε η αρχή μιας διαδικασίας ντόμινο, με σαφείς επιρροές και στα υπόλοιπα κανάλια.

Σε φάση ριζικών αλλαγών -που αναμένεται να επηρεάσουν και τη φυσιογνωμία του- κινείται ο ΣΚΑΪ μετά την έλευση του Σταμάτη Μαλέλη. Μια από τις πρώτες κινήσεις του ήταν η περαιτέρω αξιοποίηση του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος θα είναι ο νέος παρουσιαστής ειδήσεων του σταθμού (πέραν των Σίας Κοσιώνη, Νίκου Ευαγγελάτου και Σπύρου Μάλλη).

Οπως διέρρευσε την Παρασκευή, στον δημοσιογράφο προτάθηκε η παρουσίαση του πρώτου ωριαίου δελτίου ειδήσεων της ημέρας, παράλληλα βεβαίως με την πρωινή εκπομπή του, που θα βγαίνει τα Σαββατοκύριακα.

Ο ΣΚΑΪ θέλει να καλύψει το κενό που άφησε στην πρωινή ζώνη (10 με 1) η αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου, αναθέτοντας σε δύο ρεπόρτερ, τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, την παρουσίαση ενημερωτικού μαγκαζίνο από τις 10 μέχρι τις 12. Για τη συνέχεια, προτάθηκε στον Γιώργο Αυτιά να αναλάβει την παρουσίαση ενός καινούριου, διαφορετικού δελτίου ειδήσεων, το οποίο θα είναι φτιαγμένο επάνω του, θα έχει δηλαδή έντονα κοινωνικό χαρακτήρα. Η τελική απάντηση του δημοσιογράφου δεν έχει ακόμα δοθεί, όμως οι συζητήσεις των δύο πλευρών εξελίσσονται σε θετικό κλίμα.

Από εκεί και πέρα, μια καινούρια άφιξη στο κανάλι έρχεται για να καλύψει το δίωρο 1 με 3 μ.μ. Πρόκειται για τη Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία συμφώνησε να αναλάβει μια δίωρη καθημερινή εκπομπή ποικίλης θεματολογίας.

Οι επικείμενες αλλαγές καταδεικνύουν ότι ο ΣΚΑΪ θα επιχειρήσει να έρθει πιο κοντά στο κοινό, με ένα νέο μίγμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με πιο λαϊκό - κοινωνικό προφίλ.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...