Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

«Εμπάργκο» στη ΔΤ από ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ

Οι τέσσερις πολιτικοί αρχηγοί συναντήθηκαν με εκπροσώπους των εργαζομένων της πρώην ΕΡΤ και δεσμεύθηκαν ότι δεν θα επιτρέπουν σε στελέχη τους να πηγαίνουν σε εκπομπές της Δημόσιας Τηλεόρασης


Σε διακομματικό «εμπάργκο» στη Δημόσια Τηλεόραση θα προχωρήσουν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ όπως προέκυψε από τις συναντήσεις που είχαν στελέχη τους με εκπροσώπους των εργαζομένων της πρώην ΕΡΤ.

Τσίπρας, Καμμένος, Κουβέλης και Κουτσούμπας δεσμεύτηκαν ενώπιον των εκπροσώπων των εργαζομένων της ΕΡΤ3 και της ΕΡΤ ότι δεν στηρίζουν τη Δ.Τ. και δεν επιτρέπουν και στα στελέχη και τους βουλευτές του να πηγαίνουν στις εκπομπές της.

Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε στους εργαζομένους της ΕΡΤ3 την ανυποχώρητη επιλογή να επανέλθει το θεσμικό πλαίσιο της ΕΡΤ, όταν αναλάβει την διακύβερνηση της χώρας και επανέλαβε τη θέση του κόμματός του, ότι κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δε θα συμμετάσχει στις εκπομπές της «ΔΤ».

Ο πρόεδρος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, δεσμεύτηκε για τη στήριξη του κόμματός του στην προσπάθεια των εργαζομένων της ΕΡΤ, είπε ότι ζήτησε την μετάδοση της συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσει από την ΕΤ3 ενώ δεσμεύτηκε ότι δεν θα επιτρέψει την είσοδο των δημοσιογράφων της Δ.Τ.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, επανέλαβε για μία ακόμη φορά την κατηγορηματική του εναντίωση στο κλείσιμο της ΕΡΤ και δημοσιοποίησε, για πρώτη φορά, την απόφασή του να μην εκπροσωπείται η ΔΗΜΑΡ στο μόρφωμα της μεταβατικής «ΔΤ».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ξεκαθάρισε, τέλος, ότι και το Κ.Κ.Ε. δεν θα ανταποκριθεί σε πιθανή πρόσκληση στελεχών του σε ενημερωτικές εκπομπές της Δ.Τ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...