Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

Πρωτοποριακό ετήσιο διαδικτυακό πρόγραμμα επιμορφωτικών εισηγήσεων δημοσιογραφίας

Της εταιρείας NMOS 

«Και τώρα τι να γράψω;» Ακόμα, αναρωτιέστε; Το πρωτοποριακό ετήσιο διαδικτυακό πρόγραμμα επιμορφωτικών εισηγήσεων δημοσιογραφίας της εταιρείας NMOS σας προσφέρει τη λύση σε προσιτή τιμή! Οι εγγραφές άρχισαν και θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αφού θα συγκροτούνται συνεχώς νέα τμήματα! 

Η NMOS προσφέρει ήδη πέντε «υποτροφίες» – δωρεάν παρακολουθήσεις στους νικητές του Τρίτου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου της Αθήνας και ισάριθμες σε μαθητές της τρίτης τάξης του Λυκείου, που αποδεδειγμένα είναι μέλη άπορων οικογενειών απ’ όλη τη χώρα και τη Κύπρο.

Το δικαίωμα συμμετοχής διαμορφώθηκε στα 250 ευρώ+ 23% ΦΠΑ, (στα 307,5 ευρώ). Για τους υποψήφιους σχολών δημοσιογραφίας, τους φοιτητές, τα άτομα με αναπηρία, τους πολύτεκνους, τους τρίτεκνους, τις μονογονεϊκές οικογένειες, τους ανέργους και για τα μέλη των μη κυβερνητικών οργανώσεων διαμορφώθηκε η συμμετοχή στα 190 ευρώ + 23% ΦΠΑ ( μόνο στα 233, 7 ευρώ)

Με το πρωτοποριακό διαδικτυακό πρόγραμμα επιμορφωτικών εισηγήσεων δημοσιογραφίας απευθύνεται η NMOS σε:

Όσους-ες ετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις με στόχο να εισέλθουν στις πανεπιστημιακές σχολές δημοσιογραφίας και στα αντίστοιχα τμήματα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας των ΤΕΙ της χώρας ή έχουν πετύχει την εισαγωγή τους στο πρώτο έτος αυτών των τμημάτων ή των σχολών.

Όσους- ες ανεξαρτήτως ηλικίας θέλουν να μάθουν καινούργια πράγματα και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Το αντικείμενο των εισηγήσεων έγκεινται στα είδη της δημοσιογραφίας και του δημοσιογραφικού λόγου, στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, καθώς και σε ιστορικά στοιχεία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ομιλητής θα είναι ο δημοσιογράφος, κ. Νικόλαος Μόσχοβος.
Οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά με τους εξής τρόπους:
Α) Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας επιμορφωτικών σεμιναρίων, http://edu.typologos.com/ .
Β) Μέσω ατομικής διαδικτυακής επικοινωνίας για όσους –όσες από τους συμμετέχοντες ή τις συμμετέχουσες επιλέξουν αυτό τον τρόπο παρακολούθησης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν όλο το εκπαιδευτικό υλικό προς αποκλειστική ατομική τους χρήση!
Για την παρακολούθηση της διαδικτυακής πλατφόρμας δεν είναι αναγκαία η εγκατάσταση ενός ειδικού λογισμικού προγράμματος, Καθίσταται, όμως, απαραίτητη η απρόσκοπτη σύνδεση του χρήστη ή της χρήστριας στο διαδίκτυο.Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής- παρακολούθησης. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική εξάσκησή τους στο δημοσιογραφικό project της NMOS, www.typologos.com και με το πέρας θα λάβουν συστατική επιστολή από τον δημοσιογράφο, κ. Νικόλαο Μόσχοβο.
Οι εγγραφές άρχισαν! Με την εγγραφή καταβάλλεται προκαταβολή 20 ευρώ κι εκδίδεται θεωρημένη απόδειξη παροχής υπηρεσιών. Το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί σε τέσσερις ισόποσες δόσεις μετά από την έναρξη του προγράμματος. Στην περίπτωση- όμως- καταβολής όλου του δικαιώματος συμμετοχής παρέχεται έκπτωση της τάξης του 50% (επί του καθαρού ποσού). Έκπτωση της τάξης του 20% (επί του καθαρού ποσού) θα λάβουν όσοι-ες προχωρήσουν σε εγγραφή έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2013 στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Η ημερομηνία έναρξης του ετήσιου διαδικτυακού προγράμματος εισηγήσεων θα ανακοινωθεί δημοσίως στο σεμινάριο της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου του 2013 της NMOS στη Θεσσαλονίκη και στο Facebook!
Η σελίδα του ετησίου πρωτοποριακού διαδικτυακού προγράμματος επιμορφωτικών εισηγήσεων δημοσιογραφίας στο Facebook λειτουργεί στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση :

https://www.facebook.com/events/586374038070148/

Για τις εγγραφές μπορούν οι ενδιαφερόμενοι-ες να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την εξής φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/1nHo4I6KofpGA690dl-npvwPrnBEdBigb-vAnvunQb6o/edit

Όσοι-ες έλαβαν μέρος στο σεμινάριο της Δευτέρας 10 Ιουλίου του 2013 θα τύχουν την έκπτωση της τάξης του 20% για το ετήσιο διαδικτυακό πρόγραμμα επιμορφωτικών εισηγήσεων δημοσιογραφίας και η συμμετοχή τους ισοδυναμεί με το ποσό εγγραφής .Το ίδιο θα ισχύσει για όσους κι όσες θα παρακολουθήσουν το «κλειστό» τμήμα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου του 2013, στο χώρο «3Venizelou» στη Θεσσαλονίκη (Σελίδα στο Facebook):

https://www.facebook.com/events/581377581884299/?context=create
και εγγραφές:

https://docs.google.com/forms/d/1hxTLPJAnwLUkrm3lhpCp-HxyV5dYvIiqBhkBb_Qkkes/viewform)

Η ημερομηνία έναρξης του πρώτου τμήματος του ετήσιου διαδικτυακού προγράμματος εισηγήσεων θα ανακοινωθεί δημοσίως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...