Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Μικραίνει το Μεγάλο Κανάλι

Στο MEGA  το δόγμα που κυριαρχεί και φέτος -στην ενημέρωση τουλάχιστον- είναι: «Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις». Ετσι θα συνεχίσουν κανονικά το πρωί ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας, η Ολγα Τρέμη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και οι εκπομπές «Ανατροπή», «Ερευνα» και «Πρωταγωνιστές» σε εβδομαδιαία βάση.

Στην ψυχαγωγία πάλι το κανάλι θα επενδύσει σε νέους κύκλους παλαιών, αλλά και σε καινούργιες ελληνικές σειρές (από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν και οι τουρκικές), θα επιμείνει για μία ακόμη χρονιά σε μαγειρικές εκπομπές παρά το φιάσκο του Master Chef, που δεν τελείωσε ποτέ, με τους πρώην κριτές του Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο, ενώ θα αναθέσει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο -που παραμένει στο «Πρωινό mou» μαζί με τον Ακη Πετρετζίκη- ένα νέο τηλεπαιχνίδι.

Μένει ωστόσο να λυθεί ο γρίφος του πρωινού ψυχαγωγικού μαγκαζίνο, αφού το κυνήγι αντικαταστατών των Λιάγκα-Σκορδά έχει εξελιχθεί σε σαφάρι και οι υπεύθυνοι σπάνε το κεφάλι τους για το ποιος θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τους πρώην παρουσιαστές του «Πρωινό mou» στον ΑΝΤ1. Ακόμη και στον Ηλία Ψινάκη -λένε οι φήμες- πως έγινε κρούση, για να γίνει... Λιάγκας στη θέση του Λιάγκα. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...