Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ALPHA: Νέα συνταγή με παλιά υλικά

Ο ALPHA σκοπεύει την ερχόμενη σεζόν να ισορροπήσει ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία και να επιστρέψει ύστερα από χρόνια και στη μυθοπλασία. Αφού την τσιτσίρισε αρκετά, της μείωσε και το μισθό, ανανέωσε -με τα πολλά- το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη για άλλα τρία χρόνια, ενώ πήρε την Κατερίνα Καραβάτου για να αντικαταστήσει τη Ναταλία Γερμανού στο «Μες στην καλή χαρά» (μάλλον της το χρώσταγε, αφού την είχε διώξει κακήν κακώς πριν από δύο χρόνια). Ακόμη, αποφάσισε να συνεχίσει το «Δέστε τους», το «Πάμε Πακέτο», το «Κάτι Ψήνεται» και την «Αννίτα SOS», που του φέρνουν -είναι η αλήθεια- καλά ποσοστά τηλεθέασης.

Στον τομέα της ενημέρωσης, στον οποίο τα μεγαλοστελέχη της Κάντζας ποντάρουν πλέον πολλά, θα διατηρηθεί το μοντέλο του δελτίου στις 18.30 με τον Αντώνη Σρόιτερ τις καθημερινές και τον Νίκο Μάνεση τα Σαββατοκύριακα. Επίσης, εκτός από την «Αυτοψία», τα «60 Λεπτά», αλλά και το «Φως στο Τούνελ», του χρόνου έρχεται να προστεθεί μία ακόμη εκπομπή έρευνας της Σοφίας Παπαϊωάννου, η οποία μόλις αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ.

Σημαντικό ρόλο στο κανάλι θα έχει και πάλι ο Λάκης Λαζόπουλος, που γράφει πυρετωδώς τα επεισόδια της νέας του σειράς (αυτοτελή επεισόδια με δικαστικές ιστορίες), η οποία τιτλοφορείται «Διά Ταύτα» και θα ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο. Οσο για το «Αλ Τσαντίρι», ετοιμάζεται για τέσσερις εκπομπές που θα γυριστούν εκτός έδρας, σε μεγάλες πόλεις της περιφέρειας, μετά τη νέα χρονιά. Τέλος, δεν αποκλείεται να δούμε το χειμώνα στον ALPHA και τον Σπύρο Παπαδόπουλο με μια νέα βερσιόν του «Στην υγειά μας», αφού είδε ότι στη δημόσια τηλεόραση δεν έχει μέλλον και προκοπή.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...