Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Η πρώτη εκπομπή της “Δ.Τ.” με Γ. Τρουπή και Ο. Λιναρδάτου

Ο κύβος ερίφθη και η πρώτη ενημερωτική εκπομπή της νέας Δημόσιας Τηλεόρασης θα κάνει πρεμιέρα αύριο το πρωί. Παρουσιαστές της εκπομπής που θα κρατήσεις από τις 8 μέχρι τις 10 θα είναι ο Γιάννης Τρουπής και η Οντίν Λιναρδάτου. Πρόκειται για εκπομπή ενημερωτικού περιεχομένου στην οποία μάλιστα θα εμφανιστούν και οι πρώτοι δημοσιογράφοι που θα καλύπτουν με ρεπορτάζ την επικαιρότητα.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι και το παρασκήνιο γύρω από αυτήν την πρώτη εκπομπή αφού η EBU πήρε την απόφαση να διακόψει την εκπομπή των πειρατικών εκπομπών της παλαιάς ΕΡΤ όταν ενημερώθηκε ότι ο μεταβατικός φορέας είναι έτοιμος να εκπέμψει. Γι' αυτόν τον λόγο χθες ανακοίνωσε ότι θα ρίξει μαύρο στην πειρατική συχνότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτήν την εβδομάδα δεν θα προβληθούν δελτία ειδήσεων κάτι που θα γίνει όταν στελεχωθεί πλήρως ο μεταβατικός φορέας από ανθρώπους όλων των ειδικοτήτων. Εν τω μεταξύ λόγω νομικών προβλημάτων τα ονόματά τους όσων υπέγραψαν χθες και σήμερα συμβάσεις για τον μεταβατικό φορέα  θα αναρτηθούν στη διαύγεια.

http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...