Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Η Nova πάει δικαστικά τον ΣΚΑΪ!

Την στιγμή που το συγκρότημα του ΣΚΑΪ μέσα από τα ΜΜΕ του, προβαίνει  σε αήθεις επιθέσεις κατά της Nova, κάνοντας λόγο για «παραπλανητική διαφήμιση», την ίδια ώρα συνεχίζει να κλέβει εικόνα από τον «αέρα» των καναλιών Novasports και να στήνει εμπορική εκπομπή κάθε Κυριακή για το πρωτάθλημα της Super League, χωρίς να πληρώνει το ανάλογο αντίτιμο για τα στιγμιότυπα.

Ο ΣΚΑΪ έχει επιλέξει να μην πληρώνει τη Nova και παράλληλα έχει προχωρήσει στην προβολή δύο εκπομπών («ΣΚΑΪ Γκολ», Κυριακή 18/08 και 25/08). Και όλα αυτά ενώ υπάρχει η περσινή δικαστική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για τα στιγμιότυπα, που δικαίωνε τη Nova.

Η Nova, η οποία πληρώνει εδώ και χρόνια εκατοντάδες εκατομμύρια προκειμένου να διαθέτει αποκλειστικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έμεινε απαθής και προχώρησε σε άμεσες νομικές ενέργειες προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα της.

Ετσι μετά την ανακοίνωση – απάντηση στον ΣΚΑΪ, ήρθε και η επίδοση δύο εξώδικων προς το συγκρότημα του Νέου Φαλήρου, με τα οποία η Nova θέτει τους πάντες προς των ευθυνών τους.

Το  ένα εξώδικο αφορά στη συκοφαντική δυσφήμηση που δέχτηκε η Nova από τα ΜΜΕ του ΣΚΑΪ για την διαφήμιση της και το άλλο αφορά την παράνομη ενέργεια να κλέβει εικόνα και να προβάλλει στιγμιότυπα της Super League, στήνοντας εμπορική εκπομπή χωρίς να πληρώνει.

Η Nova είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να την βλάψει και το λόγο θα έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...