Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Συλλαλητήριο έξω από την ΕΡΤ την Τρίτη 11 Μάρτη

Εννέα μήνες μετά το «μαύρο»


Συνεχίζουν και την εκπομπή προγράμματος και τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην ελεύθερη και αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ και με αφορμή τους εννέα μήνες αγώνα, προχωρούν σε νέες δράσεις. 


Την Πέμπτη 6 Μαρτίου, είχαν συγκεντρωθεί για συζήτηση και ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις, ενώ ανακοινώθηκε το συκλλαλητήριο έξω από την ΕΡΤ την Τρίτη 11 Μάρτη, καθώς και η συμμετοχή τους στο αντιρατσιστικό - αντιφασιστικό συλλαλητήριο της 22 Μάρτη στην Ομόνοια.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ: "Στις 11 Μαρτίου οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συμπληρώνουμε 9 μήνες αγώνα. Ενός αγώνα  που αγκαλιάστηκε από την κοινωνία, την παγκόσμια κοινότητα και έγινε σημείο αναφοράς στους αγώνες ενάντια στις μνημονικές πολιτικές, στην εξαθλίωση του λαού και το ξεπούλημα όλων των κοινωνικών αγαθών που δικαιούμαστε, γιατί εμείς τις πληρώνουμε.

Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για την ανατροπή, βγαίνουμε στους δρόμους μαζί με όλους αυτούς που η υποταγμένη κυβέρνηση τους επιφυλάσσει την δική μας τύχη . Κατέλαβαν  το Ραδιομέγαρο πριν 4 μήνες, όμως  κρατάμε σε λειτουργία την ΕΡΤ3,τους περιφερειακούς σταθμούς και κερδίσαμε το ERTOPEN, χωρίσαμε με μερικούς… «συναδέλφους» αλλά ενωθήκαμε με αγωνιστές και αγωνίστριες και χάσαμε πολλές από τις ψευδαισθήσεις μας.
Και τώρα ; Τώρα και πάντα ο αγώνας δίνει την νίκη. Τίποτα δεν μας σταματά.

 Ούτε η κυβέρνηση, ούτε τα ματ , ούτε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έκρινε το «μαύρο στην ΕΡΤ» νόμιμο!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !
Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να ξανανοίξουμε την ΕΡΤ.  


Συνεχίζουμε μέχρι να ξαναγίνει η ΕΡΤ αυτό που ήταν όλο το καλοκαίρι ,ο τόπος συγκέντρωσης του κάθε ανθρώπου που αγωνίζεται για τη δημοκρατία, τον πολιτισμό και την αυτοδιαχείριση.

Συνεχίζουμε μέχρι να γίνει η ΕΡΤ το πρώτο δημόσιο κοινωνικά ελεγχόμενο αγαθό, μια ραδιοτηλεόραση - πρότυπο που θα αξίζει να τη ζεις και να τη συνδιαμορφώνεις.
Συνεχίζουμε γιατί ο αγώνας μας ,είναι αγώνας κάθε εργαζόμενου, κάθε ανθρώπου που αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών του, για μια κοινωνία με ισονομία ,ελευθερία και ανθρωπιά.   

Την Τρίτη 11 Μαρτίου επαναδιεκδικούμε το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, με ένα  συλλαλητήριο ενάντια στην εκτρωματική ραδιοτηλεόραση του Παντελή Καψή και των κολλητών, της κυβέρνησης των μνημονίων και των ΜΑΤ.

Σας καλούμε την Τρίτη 11 Μαρτίου στις 6 μ.μ. ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ  να ενώσουμε τις φωνές μας, τις δυνάμεις μας, τις διαφορές μας σε έναν κοινό αγώνα για να σπάσουμε το «μαύρο» που  επιβάλουνστις ζωές μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...