Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Έμπλεξαν άσχημα οι απολυμένοι της ΕΡΤ

Τελικά ποιος δουλεύει ποιόν στην υπόθεση των απολυμένων της ΕΡΤ, οι οποίοι παλεύουν εδώ και 10 μήνες να πάρουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται; 

Μετά το δημοσίευμά μας για κωλυσιεργία και από την πλευρά των... διοικητικών υπαλλήλων της Δημόσιας Τηλεόρασης, τα πράγματα έγιναν πιο ξεκάθαρα.

Ενημερωθήκαμε λοιπόν από «πρώτο χέρι»- και δεν έχουμε λόγους να αμφισβητήσουμε τις διευκρινίσεις που μας δόθηκαν- για το «γραφειοκρατικό κομμάτι» της διαδικασίας καταβολής των αποζημιώσεων στους πρώην εργαζόμενους των οποίων οι συμβάσεις μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου με το Διάταγμα Παυλόπουλου.


Οι συγκεκριμένοι θα περιμένουν πολύ ακόμα για να πάρουν τις αποζημιώσεις τους. Ίσως λίγο πριν τις εκλογές να πάρουν κάτι για να πάνε να ψηφίσουν . Υπάρχουν νομικές και τεχνικές εκκρεμότητες όχι μόνο με τα ποσά των αποζημιώσεων που δικαιούται ο καθένας, αλλά και τις εισφορές που αποδόθηκαν στα ταμεία τους πριν την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου για τους διοικητικούς και της ΚΥΑ για τους δημοσιογράφους. Θέλουν τουλάχιστον 1 μήνα οι υπηρεσίες της Δ.Τ. για να βγάλουν τα οφειλόμενα από τη στιγμή που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις αποφάσεις και τις ημερομηνίες εφαρμογής τους. Και καλά αυτοί. Έμπλεξαν άσχημα. Οι άλλοι; Εκτός των 6 μισθών, άλλη δόση δεν έλαβαν ούτε οι «παλιοί» εργαζόμενοι. Στον ειδικό λογαριασμό- μέχρι χθες το μεσημέρι τουλάχιστον- δεν υπήρχε ούτε 1 ευρώ! Τώρα γιατί από το υπουργείο Οικονομικών λένε ότι το κονδύλι υπεγράφη και ότι η εκταμίευση «κολλάει» αλλού, δεν το καταλαβαίνουμε... Μάλλον κοροϊδεύουν τους απολυμένους, όπως και τους υπόλοιπους εξαθλιωμένους με το «κοινωνικό μέρισμα». Είναι οι γενναίες αποζημιώσεις που θα έδιναν Σαμαράς και Κεδίκογλου.

Εμπαιγμός και κοροϊδία σε όλο τους το μεγαλείο.

Κώστας Τσάβαλος
Εφημερίδα των Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...