Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ..

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 10 Ιουνίου το ΠΟΝΤΙΚΙ με δύο πρωτοσέλιδες αποκαλύψεις για «Όλα τα ραντεβού Χριστοφοράκου με πολιτικούς και άλλους» και όλα τα «Δωράκια και τις συναλλαγές της Siemens με πολιτικούς». Το «Π» έχει στη διάθεσή του και παρουσιάζει συνοπτικά και κωδικοποιημένα όλα τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στη δικαιοσύνη και στην Βουλή για τις δεκάδες επαφές του Mr Siemens με «παράξενες» συνθέσεις σε «πονηρές» στιγμές, αλλά και αυτές με τα πλυντήρια, ψυγεία, κινητά, εξοπλισμούς γραφείων, χορηγίες, λάπτοπ και όλα τα άλλα που ζητούσαν τα καμάρια μας από το «μεγάλο αφεντικό». (Σελ.12-17 ).
ΕΝΩ το κυβερνητικό σκάφος τσαλαβουτά σε πελάγη ασυνεννοησίας και έλλειψης κεντρικής κατεύθυνσης, το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί «να βάλει τάξη» στο χάος των φιλοδοξιών πολλών βουλευτών που θέλουν να γίνουν μικροί πρωθυπουργοί στις νέες … Καλλικράτειες περιφέρειες. (Σελ. 4-5)
ΜΕΤΑ τα μνημόνια, τη λιτότητα, τα μέτρα, το ασφαλιστικό και όλες τις άλλες απαιτήσεις της τρόικας, τώρα μας κυνηγάνε οι Ευρωπαίοι, απειλώντας μας μέχρι και με κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου, αν δεν πετύχουμε τους στόχους (τους). (Σελ. 10)
ΣΤΟ ΣΥΝ φαίνεται ότι αποφάσισαν να χωρίσουν τα τσανάκια τους μια και καλή και προσπαθούν να καταλήξουν ποιός θα πάει πού και ποιός θα πάρει τί. Και σε μία κρίση αισιοδοξίας ορισμένοι νομίζουν ότι είναι και η κατάλληλη εποχή για τη δημιουργία νέου κόμματος… (Σελ. 18-19)
ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ και ο ΕΟΤ χρωστάει παντού, αντί να προσπαθήσει να αντιστρέψει το πλήγμα που έχει υποστεί η «βαριά βιομηχανία» μας, πληρώνει συνέδρια όπου οι μεγαλο-ξενοδόχοι αναλύουν το πρόβλημα και ψάχνουν λύσεις χωρίς να είναι διατεθειμένοι να συνεισφέρουν ούτε με ένα ευρώ. (Σελ. 20-21)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: http://www.topontiki.gr/Articles/view/6789

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...