Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Π. Καψής: Υπόθεση ημερών να εκπέμψει πρόγραμμα ο μεταβατικός φορέας

Μποϊκοτάζ στη ΔΤ από τον ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ο Δ. Βίτσας


Θέμα ημερών να εκπέμψει πρόγραμμα ο μεταβατικός φορέα, σύμφωνα με τον υφυπουργό για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Παντελή Καψή, ενώ την ίδια στιγμή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, προανήγγειλε μποϊκοτάζ στη Δημόσια Τηλεόραση.

Μιλώντας στο Μέγκα ο κ. Καψής τόνισε πως είναι υπόθεση ημερών να εκπέμψει πρόγραμμα ο μεταβατικός φορέας, μετά από την ανακοίνωση των ονομάτων των 577 ατόμων που είχαν υποβάλει αίτηση και συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια.

Παράλληλα απηύθυνε έκκληση να ανοίξει και πάλι το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής προκειμένου να μπορέσουν να προσληφθούν και τα υπόλοιπα 1.400 άτομα, τα ονόματα των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Από την άλλη ο κ. Βίτσας μεταξύ άλλων τόνισε πως η κυβέρνηση έπρεπε να συμμορφωθεί με τα όσα είπε το ΣτΕ και ανοίξει την ΕΡΤ, ενώ σημείωσε πως ο κόσμος παρακολουθεί με ενδιαφέρον την ΕΡΤ και πως ήταν και είναι κομμάτι της κοινωνικής μας ταυτότητας.

Ερωτώμενος για τους ανθρώπους που έχουν υποβάλει αίτηση για πρόσληψη στη ΔΤ είπε: «Το αν κάποιος έκανε αίτηση δεν σημαίνει πως συμφωνεί με την κυβέρνηση. Το κατανοώ, αλλά δεν το δικαιολογώ», προσθέτοντας πως «έπρεπε να γίνουν και να αλλάξουν πολλά, αλλά όχι έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...