Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Άρχισε το παζάρι για το Champions League


Ποιος θα κουνάει το (τηλεοπτικό) σεντόνι του Champions League και τουEuropa League την τριετία 2012-15; Η τελική απάντηση θα δοθεί στα τέλη της χρονιάς, ωστόσο το τελευταίο τριήμερο βρίσκονται στην Αθήνα οι άνθρωποι τηςTEAM (η εταιρεία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα για λογαριασμό της UEFA) για τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τα τηλεοπτικά κανάλια.
Σε αυτές τις πρώτες συναντήσεις η TEAM παρουσιάζει τα τηλεοπτικά ποδοσφαιρικά πακέτα που μπορεί να προσφέρει και ακούει για τα...οικονομικά «πακέτα» που μπορούν να διαθέσουν τα ελληνικά κανάλια.
Η είδηση που βγαίνει μέχρι στιγμής είναι από τη συνάντηση που έκαναν τα στελέχη της TEAM με ανθρώπους της ΕΡΤ, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν ο Θανάσης Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λοιπόν, η πλευρά της κρατικής ραδιοτηλεόρασης τόνισε ότιθέλει να διατηρήσει τα δικαιώματα προβολής του Champions League και για την επόμενη τριετία, φανερώνοντας έτσι τις προθέσεις της για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να κινηθεί τηλεοπτικά στο προσεχές μέλλον.
Παράλληλα, η TEAM πραγματοποίησε επαφές και ραντεβού με το Mega, που έχει τα δικαιώματα για τους αγώνες του Champions League της Τρίτης, με τονΑΝΤ1, που έχει τις ελληνικές ομάδες του Europa League, καθώς και με τηNova.
Στο κάδρο και στις συζητήσεις που γίνονται για τις ευρωπαϊκές τηλεοπτικές μεταδόσεις ποδοσφαίρου του Champions League αλλά και του Europa League με την TEAM αξίζει να σημειωθεί ότι μπαίνουν ο ΟΤΕ, αφού στοχεύει στην τηλεοπτική ενδυνάμωση του Conn-X TV, αλλά και ο ΣΚΑΪ.
Με τον σταθμό του Φαλήρου όμως να αποτελεί ερώτημα, αφού δεν έχει περάσει καιρός από τη στιγμή που αποχώρησε από τις μεταδόσεις του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
PONTIKI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...