Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Σε video υψηλής ευκρίνειας θα μεταδίδει το ΑFP τις ειδήσεις


Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ανακοίνωσε ότι θα μεταδίδει από την Τετάρτη την παραγωγή του σε video, σε υψηλή ευκρίνεια (ΗD), καθιστάμενο έτσι το πρώτο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων που θα προσφέρει video υψηλής ευκρίνειας για τις τηλεοράσεις, τις ιστοσελίδες και τις ψηφιακές ταμπλέτες.

«Το γύρισμα και η εκπομπή σε HD θα αρχίσουν στις 15 Σεπτεμβρίου στα γαλλικά και στα αγγλικά, και κατά τις εβδομάδες που ακολουθούν, στις πέντε άλλες γλώσσες των video του Γαλλικού Πρακτορείου: Ισπανικά, Πορτογαλικά, αραβικά, γερμανικά και πολωνικά», αναφέρει το Πρακτορείο σε ανακοίνωση του. «Το να είσαι το πρώτο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων που προσφέρει βίντεο υψηλής ευκρίνειας είναι για το Γαλλικό Πρακτορείο το σημάδι μιας συνεχιζόμενης προσπάθειας για να προσαρμοστεί στις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις της αγοράς, και να ανταποκριθεί στις συντακτικές και τεχνικές ανάγκες των πελατών του», δήλωσε ο Εμανιέλ Χοόγκ, Πρόεδρος-Γενικός Διευθυντής του AFP.

Το πρακτορείο θέλει να διατηρήσει επίσης «την ηγετική του θέση σε θέματα προϊόντων πληροφοριών της επικαιρότητας», είπε, προσθέτοντας ότι «τα βίντεο HD, θα αποτελέσουν σημαντικό καταλύτη στην υποστήριξη της ισχυρής αύξησης των προϊόντων βίντεο του AFP».

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων προσφέρει το φορμά HD για το πλήρες χαρτοφυλάκιο των προϊόντων βίντεο, AFP VIDEO, καθώς και για τους εταίρους του, όπως το Paris Modes και το Getty Images. Θα προτείνει επίσης βίντεο συμβατά με την ταμπλέτα iPad.

Το AFP VIDEO έχει αναπτύξει τις υπηρεσίες του και έχει επεκτείνει το δίκτυό του σε περισσότερες από 80 μονάδες παραγωγής στον κόσμο, και παράγει αυτή τη στιγμή 1.000 νέα βίντεο κάθε μήνα, σε 7 γλώσσες.

www.kathimerini.com.cy
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...