Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

«360ο»: Όταν η κρίση γεννάει πράξεις και ελπίδα

Τα γεγονότα έχουν αιτία και αποτέλεσμα. Δημιουργούν ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις. Έχουν μία αλήθεια αλλά πολλές εκδοχές. Για να τα κατανοήσεις και να τα κρίνεις, χρειάζεται να εισχωρήσεις στο κέντρο τους, να διατρέξεις την περιφέρεια του κύκλου τους, να διαγράψεις 360ο.


Όταν η κρίση γεννάει πράξεις και ελπίδα


Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, στις 23:45, οι «360°» και η Σοφία Παπαϊωάννου, σε μια γιορτινή εκπομπή, συνομιλούν με γνωστούς καλλιτέχνες και απλούς ανθρώπους που εκφράζονται πολιτικά μακριά από τα κόμματα, κατεβαίνουν στους δρόμους και τα πεζοδρόμια και προσπαθούν με πράξεις να βοηθήσουν συνανθρώπους τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω οικονομικής κρίσης. 


Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Νατάσσα Μποφίλιου μιλούν στην κάμερα της εκπομπής για την πολιτική των πράξεων και όχι των λόγων αλλά και για την πρωτοβουλία «Αγάπη Ρε Ματζόρε». Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, δόθηκε μια συναυλία με τη συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν σε οργανισμούς με ανθρωπιστική δράση. Ανάμεσα στους αποδέκτες ήταν και το Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού. Οι «360ο» το επισκέφθηκαν και κατέγραψαν την εθελοντική δράση ιατρών που παρέχουν βοήθεια σε ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα υγείας. Στην εκπομπή, μίλησαν επίσης ομάδες νέων που με την προσωπική τους εργασία και προσφορά προσπαθούν να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης συνανθρώπων τους.

«360ο», με τη Σοφία Παπαϊωάννου: Ο κύκλος της αλήθειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...