Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

"Στον ενικό": Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά στα ερωτήματα των πολιτών

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 23:30 ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό" και στο Star.


Τι θα γίνει με τη διαθεσιμότητα, τις απολύσεις,  την κινητικότητα, τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τη Τρόικα και τα ανοιχτά θέματα του υπουργείου του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά στα ερωτήματα των πολιτών.


Ο Νίκος Χατζηνικολάου σας μιλάει «στον ενικό», από την τηλεοπτική συχνότητα του Star και ταυτόχρονα από τη WEB TV πλατφόρμα του enikos.gr.
Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση οι καλεσμένοι απαντούν απευθείας στα ερωτήματα των πολιτών, που παρευρίσκονται ζωντανά στο στούντιο.

Την ίδια στιγμή οι τηλεθεατές, χρησιμοποιώντας τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Social Media), έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και διάδρασης στην εκπομπή σε πραγματικό χρόνο.

Δίνουμε το ραντεβού μας «στον ενικό», κάθε Δευτέρα για μια πολύπλευρη, ουσιαστική και ολοκληρωμένη ανάλυση της επικαιρότητας με τη σφραγίδα του Νίκου Χατζηνικολάου.

http://www.youtube.com/watch?v=jE8yZJ6WRbM&list=PLCg0cLoEdHTxIlqYTVtv1XT98IaIblYWi&index=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...