Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθη πρώην εργαζόμενη της ΕΡΤ

Για μικρό χρέος σε ασφαλιστικό ταμείο -  Κρατείται στο ΑΤ Μελισσίων


Για μικρό χρέος σε ασφαλιστικό ταμείο συνελήφθη μια πρώην εργαζόμενη της ΕΡΤ, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η συλληφθείσα, μητέρα δύο παιδιών, κρατείται στο Α.Τ Μελισσίων και αύριο Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί στην Ευελπίδων, όπου θα αιτηθεί αναστολή εκτέλεσης ποινής. 


Η εργαζόμενη της ΕΡΤ δεν είχε κάνει αίτηση στη «ΔΤ».

Ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

Το κράτος δικαίου του μαύρου εξήντλησε τον Ιαβερισμό του πάνω στην εργαζόμενη την οποία αφού εξουθένωσε στερώντας της κάθε πηγή εσόδου επιβίωσης, της ίδιας και των δυο παιδιών που συντηρεί μόνη της, της ζητά να πληρώσει «χρέη». Από πού άραγε να τα βγάλει;

Οι παραγωγοί των σκανδάλων εκατομμυρίων ευρώ, μιζών και καταλήστευσης του δημοσίου πλούτου και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Χώρας μας, Χριστουγεννιάτικα βάζουν στο κρατητήριο την εργαζόμενη μητέρα χωρίς να ωχριούν.

Απαιτούμενα απελευθερωθεί αμέσως η εργαζόμενη που της στερεί το κράτος εργασία και μισθό .

Η στοχοποίηση των εργαζομένων της ΕΡΤ- ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΡΤ- δεν έχει τελειωμό, αφού έχουν κάνει πλήθος παρανομιών, έχουν κουρελιάσει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τους ΝΟΜΟΥΣ απέναντι στα δικαιώματα των εργαζομένων που αντιστέκονται, αφού απάλλαξαν τον διαχειριστή από κάθε ευθύνη ακόμα και μελλοντική, αφού προσπαθούν να χωρίσουν τους εργαζόμενους σε πατρικίους και πληβείους και αφού εφευρίσκουν κάθε δυνατό τρόπο να τους εξαθλιώσουν στερώντας τους τις νόμιμες αμοιβές τους, τώρα δεν τους αφήνουν να κάνουν Χριστούγεννα.

Νομίζουν οι αφελείς ότι θα κάμψουν το φρόνιμα των εργαζομένων της ΕΡΤ που εκπέμπουν διαδικτυακά και επίγεια πρόγραμμα ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σε όλη την Ελλάδα και μέσω του δορυφόρου σε όλη την Ευρώπη.

Τους δηλώνουμε ότι :

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ – ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΌΣΙΑΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...