Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ανοιχτός πόλεμος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και της εφημερίδας To Βήμα

''Παραμύθι το ρεπορτάζ του «Βήματος της Κυριακής» για το κρυφό φλερτ του κ. Τσίπρα με την Ευρώπη'' αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε την απάντηση της εφημερίδας.


«Το σημερινό ρεπορτάζ του πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος της εφημερίδας ¨ΤΟ ΒΗΜΑ¨, θέτει υποψηφιότητα για βραβείο μυθοπλασίας», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του σχετικά με σημερινό δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής», με τίτλο «Το κρυφό φλερτ του κ. Τσίπρα με την Ευρώπη».


Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «όταν η πραγματικότητα δε βοηθά να βγει η εικόνα του ΣYΡΙΖΑ, που άλλα λέει κι άλλα κάνει, τόσο το χειρότερο για τη πραγματικότητα: τότε, επιστρατεύεται η φαντασία στην υπηρεσία της δημοσιογραφίας». «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη...», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η απάντηση του «Βήματος της Κυριακής» στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι η εξής:

«Ούτε θλίψη, ούτε φαντασία, ούτε παραφροσύνη. Μόνο ρεπορτάζ.

Οι συναντήσεις του κ. Τσίπρα με τους κκ Ολι Ρεν και Μάρτιν Σούλτς πραγματοποιήθηκαν και είναι αδιάψευστες.

Και οι αναφορές στο ρεπορτάζ του «Βήματος της Κυριακής» προέρχονται από πηγές προσκείμενες στους ευρωπαίους συνομιλητές του κ. Τσίπρα.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ του «Βήματος της Κυριακής» ας δημοσιοποιήσει το ακριβές περιεχόμενο των συζητήσεων του κ. Τσίπρα με τους ευρωπαίους επισήμους.

Νομίζουμε ότι θα ενδιαφέρει τους πάντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...