Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Θύμα υποκλοπών και η Κέιτ Μίντλετον – Κατηγορούνται εκδότες και δημοσιογράφοι

Θύμα υποκλοπής έπεσε η δούκισσα του Κέμπριτζ και σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη του προσωπικού της εφημερίδας News of the World, του Ρούπερτ Μέρντοχ, που αφορά και άλλες υποθέσεις υποκλοπών.


Ανάμεσα στις συνομιλίες που υπεκλάπησαν, όπως δημοσιεύει η Καθημερινή ήταν και φωνητικά μηνύματα που είχε αφήσει στον τηλεφωνητή της ο τότε σύντροφός της -και νυν σύζυγός της- πρίγκιπας Ουίλιαμ. Στη δίκη κατηγορούμενοι είναι οι πρώην εκδότες της News of the World, Ρεμπέκα Μπρουκς και Αντι Κούλσον -συνεργάτης και του Ντέιβιντ Κάμερον σε ζητήματα μέσων ενημέρωσης- ο τότε συντάκτης για θέματα παλατιού, Κλάιβ Γκούντμαν, και ακόμη τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για σειρά αδικημάτων.

Σύμφωνα με το BBC, οι ένορκοι άκουσαν τα μηνύματα που είχε αφήσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην Κέιτ Μίντλετον, όπου καταγράφονται προσωπικές στιγμές του ζευγαριού, όπως προσκλήσεις του Ουίλιαμ προς την Κέιτ για εξόδους και κυνήγι, καθώς και ρομαντικά προσωνύμια που χρησιμοποιούσε ο πρίγκιπας για να απευθυνθεί στη μέλλουσα σύζυγό του.

«Ετρεχα στο δάσος του Αλντερσοτ, κυνηγώντας σκιές και είχα χαθεί. Ξαφνικά έπεσα στην ενέδρα ενός άλλου συντάγματος, γεγονός που ήταν κάπως ντροπιαστικό, καθώς σχεδόν με πυροβόλησαν. Οχι με πραγματικά πυρά, αλλά με άσφαιρα. Πάντως, και αυτό θα ήταν πολύ ντροπιαστικό», ακούγεται να λέει σε ένα τηλεφωνικό μήνυμα από το 2006 ο Ουίλιαμ, περιγράφοντας μία εκπαιδευτική στρατιωτική άσκηση.

Η News of the World είχε αναφέρει όταν εξέδωσε το σχετικό άρθρο ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε δεχθεί πυροβολισμό με άσφαιρα, χωρίς ωστόσο να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη. Το δικαστήριο, επίσης, εντόπισε ένα φωνητικό μήνυμα που απευθυνόταν στον πρίγκιπα Χάρι, όπου ένας άγνωστος άνδρας, μιμούμενος γυναικεία φωνή, παρίστανε την τότε σύντροφό του Τσέλσι Ντέιβι. «Θέλω να σου πω ότι μου λείπεις πολύ και ότι πιστεύω πως είσαι ο πιο ωραίος κοκκινοτρίχης που έχω δει - αν και είσαι πολύ άσχημος για κοκκινομάλλης», λέει ο άντρας στο τηλεφώνημα.

Η εφημερίδα είχε δημοσιεύσει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε αφήσει το τηλεφωνικό αυτό μήνυμα για να «πειράξει» τον μικρό του αδερφό. Αν και ήταν ευρέως γνωστό ότι η βασιλική οικογένεια συχνά αποτελεί στόχο υποκλοπών, είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται ότι αποτέλεσαν θύματα.

Φωτογραφία: SplashNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...