Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Επίσκεψη δημοσιογράφων σε καταυλισμό Ρομά

Έδωσαν δώρα στα βαφτιστήρια τους


Έμπρακτη κίνηση καταπολέμησης του ρατσισμού από τους δημοσιογράφους της ΕΣΗΕΠΗΝ, αποτελεί η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη επίσκεψη στα βαφτιστήρια τους.


Όπως αναφέρει η ΕΣΗΕΠΗΝ: "Κοντά στις οικογένειες που διαμένουν στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Ρηγανόκαμπο θα βρεθούν, εν όψει των εορτών, οι φορείς της πόλης που πριν από 14 περίπου χρόνια είχαν βαφτίσει ομαδικά, μετά από πρωτοβουλία μελών της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), παιδιά του καταυλισμού.


Η επίσκεψη έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου. Εκτός από τα καθιερωμένα δώρα προς τα βαφτιστήρια, θα μοιραστούν τρόφιμα και παιχνίδια σε όλα τα παιδιά του καταυλισμού.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται από την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας και τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Καλούνται οι φορείς – ανάδοχοι (Περιφέρεια, Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας, Επιμελητήριο, Διοίκηση Π.Γ.Ν.Π., Διοίκηση «Αγ. Ανδρέα», Σύλλογος Ιατρών ΙΚΑ, Σώμα Σαμαρειτών Ε.Ε.Σ., 6η Υγειονομική Περιφέρεια, Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων κ.α.) να βρίσκονται στις 8.45 το πρωί της Πέμπτης έξω από το κτίριο της Τράπεζας Τροφίμων του Δήμου, προκειμένου όλοι μαζί να επισκεφτούν τον καταυλισμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...