Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Συσσίτια για άνεργους των ΜΜΕ από την Εκκλησία

Η «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα βοηθά εφεξής και άνεργους ή άπορους εργαζόμενους στο χώρο των ΜΜΕ ο οποίος έχει πληγεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δέχτηκε το απόγευμα της Παρασκευής αντιπροσωπεία των Διοικητικών Συμβουλίων της ΠΟΕΣΥ, της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ καθώς και τον πρόεδρο- διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΤΑ Κωστή Μελαχροινό στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής.

Σκοπός της επίσκεψης της αντιπροσωπείας ήταν η υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ της Αρχιεπισκοπής και των Ενώσεων προκειμένου να παρέχεται βοήθεια σε άπορους και ανέργους από τον χώρο των ΜΜΕ.

Η «Αποστολή» θα παρέχει από εδώ και στο εξής 300 δέματα με τρόφιμα, μηνιαίως, σε άπορους και άνεργους από τον χώρο των ΜΜΕ, με την ευγενική χορηγία των ΕΛΤΑ, τα οποία αναλαμβάνουν την δωρεάν αποστολή των δεμάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η αντιπροσωπεία ευχαρίστησε τον Μακαριότατο για την ευγενική προσφορά της Εκκλησίας της Ελλάδος και τόνισε ότι η φιλανθρωπική δράση της, η οποία λόγω της οικονομικής κρίσης έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια, αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για τους αναξιοπαθούντες και τους άνεργους και συμβάλλει αποφασιστικά στην κοινωνική συνοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...