Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Αποκάλυψη: Το κλείσιμο της ΕΡΤ θα κοστίσει 100 εκατ. ευρώ !

«Τσουχτερό» φαίνεται πως είναι το κλείσιμο της ΕΡΤ και η λειτουργία της μεταβατικής Δημόσιας Τηλεόρασης, καθώς οι διάφορες δαπάνες μέχρι την λειτουργία της ΝΕΡΙΤ θα αγγίξουν το ποσό των 100 εκατ. ευρω και θα προστεθούν στα 25 εκατ. ευρώ που έχουν δαπανηθεί μέχρι στιγμής.

Την αποκάλυψη αυτή, κάνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στην στήλη του στην εφημερίδα «Τα Νέα», όπου υποστηρίζει πως έγκυρη πηγή του δήλωσε πως το κλείσιμο της ΕΡΤ θα κοστίσει 100 εκατ. ευρώ: «Ρώτησα από που θα αντληθεί αυτό το ποσό το οποίο αφορά αποζημιώσεις εργαζομένων, συντήρηση εγκαταστάσεων και κτιρίων της ΕΡΤ, μεταβατικό στάδιο με τη λειτουργία της ΔΤ μέχρι να βγει στον αέρα το σήμα της ΝΕΡΙΤ: ''Από το αποθεματικό'' μου απάντησε ο ''έγκυρος πιο έγκυρος δεν γίνεται''».

Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως το «λουκέτο» στη δημόσια ραδιοτηλεόραση έχει κοστίσει μέχρι στιγμής 25 εκατ. ευρώ σε προκαταβολές σε απολυμένους της ΕΡΤ καθώς και έξοδα για το στήσιμο της μεταβατικής Δημόσιας Τηλεόρασης, ενώ τέλος, τα λειτουργικά έξοδα του υπό κατάληψη Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, όπως ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, καλύπτονται από το ίδιο κονδύλιο, για λόγους που έχουν να κάνουν με την συντήρηση των εγκαταστάσεων, όπως το Αρχείο της ΕΡΤ, υποστηρίζει ο Γιώργος Παπαχρήστος.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...