Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 οι “Ράδιο Αρβύλα”

Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στις 23:15 κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 η εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση. Φέτος η εκπομπή θα προβάλεται μόνο μια φορά την εβδομάδα.

Η σχετική, επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 έχει ως εξής:

“Ο ΑΝΤ1 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» για την τηλεοπτική σεζόν 2013-2014.
Η σταθερά κορυφαία εκπομπή στο Prime Time πρόγραμμα του καναλιού, έρχεται και φέτος για έβδομη συνεχόμενη σεζόν να σατιρίσει την πολιτική, κοινωνική, τηλεοπτική ελληνική πραγματικότητα…

Φέτος οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» επέλεξαν να «χτυπούν» τις τηλεοράσεις μας μία μόνο φορά την εβδομάδα. Αυτός βεβαίως είναι ένας επιπλέον λόγος να μην χάνουμε κάθε Δευτέρα λίγο μετά τις 23:00 την παρέα από τη Θεσσαλονίκη σε μια βραδιά σάτιρας, προβληματισμού, χιούμορ, μουσικής και ανθρώπινης επικοινωνίας.

Από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 23:15, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση έρχονται να επιβεβαιώσουν ξανά, ότι υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση. Φέτος οι Δευτέρες «ανήκουν» στους «Ράδιο Αρβύλα»!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...