Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ANT1 ζητάει δωρεάν εργασία στο portal του και πληρώνει με...κουπόνια από super market!


Ο ΑΝΤ1 επιβάλει δωρεάν εργασία στους εργαζόμενους στο portal του και υπόσχεται να τους πληρώσει στις αρχές του επόμενου μήνα προσφέροντας τους αντί αμοιβής... κουπόνια από Super Market !!! Για τα νέα ήθη και τις..."καινοτομίες" που θυμίζουν προσφορά κυριακάτικης εφημερίδας η δημοσιογράφος του Αθήνα 9,84 Δέσποινα Μπαρδάκου, σχολίασε με ανάρτηση της στο Facebook:

"Πάμε και στο ανέκδοτο της ημέρας που μόνο να γελάσεις δεν μπορείς ακούγοντάς το. Βγήκα μια βόλτα χθες και αποφάσισα να πιω καφέ με δύο συναδέλφους από τον ΑΝΤΕΝΝΑ. Τι μου είπαν και ακόμα δε μπορώ να κλείσω το στόμα μου; Τους υποχρεώνουν λένε να δίνουν αφιλοκερδώς καθημερινά τουλάχιστον δύο κομμάτια στο portal με την υπόσχεση ότι στις αρχές του άλλου μήνα θα επιβραβευθεί η προσφορά τους με κουπόνια των εκατό ευρώ μηνιαίως από γνωστή αλυσίδα super market!"

Στη συνέχεια της ανάρτησης της, η δημοσιογράφος σχολίασε έκπληκτη με τα νέα ήθη που επιβάλλονται από την εργοδοσία: "Αυτές οι καινοτομίες των εργοδοτών τελευταία με τρελαίνουν.Είναι οι μόνοι τελικά που συμβαδίζουν με την εποχή.. Νέα ήθη....Εμείς να τα βλέπουμε που ακόμη θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έρθει η ανατροπή και θα γίνουν θαύματα."

Πηγή: pressarismenos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...