Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Tο Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενούν τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, οι Μανώλης Μητσιάς, Βασίλης Λέκκας, Μπάμπης Στόκας, Ελένη Πέτα, Σοφία Παπάζογλου και Μαριάννα Πολυχρονίδη θα ερμηνεύσουν δημιουργίες του κορυφαίου στιχουργού  και δημοσιογράφου.

Ακόμη, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο θα τιμήσουν με την παρουσία τους, η σύζυγός του και σκηνοθέτις Ράια Μουζενίδου, καθώς και εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες του: ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος, ο δημοσιογράφος και πολιτικός Γιώργος Λιάνης, οι δημοσιογράφοι Μηνάς Βιντιάδης, Σπύρος Χαριτάτος, Μαρία Νικόλτσιου και Αλεξάνδρα Δουβαρά, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Ελένη Τσολάκη, ο ποιητής Γιώργος Κακουλίδης και ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης.

Τέλος, η νεανική χορωδία του ωδείου Τερψιθέας ερμηνεύει τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου, δίνοντας ένα ιδιαίτερο τόνο στο αφιέρωμα.

Παραγωγή: B&G Productions
Παραγωγός: Βίκυ Λάσκαρη

«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...