Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Σε κίνδυνο οι μεταδόσεις Κυπέλλου και ΠΑΟΚ- Άνκαρα!

Κίνδυνος να μη μεταδοθούν τηλεοπτικά οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και αυτός του ΠΑΟΚ για το Εurocup, μετά το εξώδικο των τεχνικών στην εταιρεία παραγωγής.
Η εταιρεία ABC productions που έχει αναλάβει την παραγωγή της τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων για λογαριασμό των τηλεοπτικών σταθμών που θα τους μεταδώσουν, εμφανίζεται να μην έχει καταβάλει δεδουλευμένα στους τεχνικούς.

Μάλιστα η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος (ΕΤΙΤΒΕ), όπου περιλαμβάνονται οπερατέρ, ηχολήπτες κι όλοι εκείνοι που συμβάλουν στην κάλυψη ενός αγώνα, έστειλαν εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής σύμφωνα με το «parousiazw.gr», όπου καλούν να προσδιοριστεί πως θα καλυφθεί η οφειλή. Σε διαφορετική μάλιστα περίπτωση θα προχωρήσει σε 48 απεργία την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη.
Η διορία που έχει δοθεί στην εταιρεία είναι μέχρι το απόγευμα της Τρίτης 29 Οκτωβρίου, καλώντας μεταξύ άλλων να διευκρινιστεί και ο ακριβής τρόπος αμοιβής των εργαζομένων από εδώ και πέρα.
Σε περίπτωση που απεργήσουν τελικά οι τεχνικοί, τότε δεν θα μεταδοθούν τηλεοπτικά όπως όλα δείχνουν οι αγώνες Άρης – Ολυμπιακός Βόλου, Ξάνθη-Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς – Πανιώνιος, Αιγινιακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικός– Νική Βόλου (όλοι από το OTE Sport), καθώς επίσης και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την τουρκική Άνκαρα για το Eurocup (Nova).

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...