Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

32 βουλευτές της ΝΔ ζητούν "να τελειώνει το καθεστώς ανομίας στην πρώην ΕΡΤ"

Ερώτηση προς τον αρμόδιο υφυπουργό Παντελή Καψή σχετικά με τις προθέσεις και τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει, ώστε, όπως σημειώνουν, να ξεπεραστεί το αδιέξοδο και να επανέλθει η νομιμότητα στην δημόσια ραδιοτηλεόραση, κατέθεσαν 32 βουλευτές της ΝΔ.

Οι βουλευτές τονίζουν ότι η κυβέρνηση και η πλειοψηφία της Βουλής «με τεράστιο πολιτικό κόστος, ανέλαβαν την ευθύνη του κλεισίματος της ΕΡΤ και της δημιουργίας της ΝΕΡΙΤ αλλά προσθέτουν ότι έκτοτε το Ραδιομέγαρο και άλλες εγκαταστάσεις δεν έχουν αποδοθεί στο νέο φορέα.

«Τη στιγμή που η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός επαγγέλλονται τη μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα, το καθεστώς ανομίας στην πρώην ΕΡΤ, δεν είναι δυνατό να γίνεται αποδεκτό", λένε και ρωτούν τον κ. Καψή ποια μέτρα θα λάβει "ώστε να ξεπεραστεί το αδιέξοδο και να επανέλθει η νομιμότητα".

Πρώτος υπογράφει την ερώτηση ο Ηλίας Βλαχονιάννης και ακολουθούν, μεταξύ άλλων, οι Ιορδάνης Τζαμτζής, Ανδρέας Κουτσούμπας, Αναστάσιος Νεράντζης, Κωνσταντίνος Τασσούλας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Αναστάσιος Νεράντζης, Κωνσταντίνος Τσιάρας, Κωνσταντίνος Τζαβάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...