Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο Στέλιος Σοφιανός αποχαιρετά με συγκίνηση το ΒΗΜΑ

Την αποχώρηση του από το Βήμα  ανακοίνωσε ο Στέλιος Σοφιανός, με ένα καθόλου πικραμένο αλλά οπωσδήποτε συγκινητικό μήνυμα που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, όπου δεν παραλείπει να αναφερθεί στον Σταύρο Ψυχάρη. Γράφει χαρακτηριστικά:

«Σήμερα κλείνει και τυπικά ο δεύτερος κύκλος μου στον ΔΟΛ. Όπως περίπου άνοιξε πριν από 7 χρόνια και 8 μήνες: με ηρεμία και σιγουριά για την επόμενη ημέρα.Ευχαριστώ τους εκατοντάδες συναδέλφους που δουλέψαμε μαζί ή πλάι. Στο «Βήμα» και τα πέντε περιοδικά του, που είχα την τιμή να διευθύνω, στα websites και τα apps, στην «Εξέδρα», συγχωρέστε με αν ξεχνάω κάτι από όλα όσα φτιάξαμε, αναδείξαμε, κρατήσαμε ψηλά παρέα, ακόμη και όσα σχεδιάσαμε και δεν βγήκαν ποτέ στον αέρα. Το χαμόγελό τους, οι χιλιάδες «καλημέρες» και «καληνύχτες», συνόδεψαν τη σπουδαιότερη, έως σήμερα, επαγγελματική περίοδο της ζωής μου.

Ευχαριστώ και τα εκατοντάδες στελέχη εκεί έξω, στην περίφημη «αγορά», με τα περισσότερα από τα οποία είχαμε μια σωστή, σε επαγγελματικό επίπεδο, συνεργασία. Σε «χρυσές» αλλά, αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, και σε «μαύρες» εποχές. Με τους περισσότερους θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε από κοντά.

Ειδικά στα παιδιά που σήμερα προστίθενται, προσωρινά ελπίζω, στη μακρά λίστα των ανέργων, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη και μια κουβέντα, για την οποία πρώτος από όλους μπορώ να εγγυηθώ: θα τα καταφέρετε, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και να βλέπετε μπροστά.

Ευχαριστώ, τέλος, τον Σταύρο Ψυχάρη. Είναι ο άνθρωπος που, δύο φορές τα τελευταία 15 χρόνια, πίστεψε σε μένα και - μαζί με πολύτιμη γνώση για τη ζωή και τη δουλειά - μου έδωσε τη δυνατότητα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή.

Όλα είναι Αρχή. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...