Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ο Λαζόπουλος και οι φίλοι του στον Σπύρο Παπαδόπουλο


Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Tο Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενούν τον Λάκη Λαζόπουλο με ένα αφιέρωμα γεμάτο κέφι και καλή διάθεση!


Τον δημοφιλή δημιουργό  θα τιμήσουν με την παρουσία τους αλλά και τις ερμηνείες τους αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του, όπως ο Κώστας  Βουτσάς, η Χρύσα  Ρώπα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Δήμητρα Ματσούκα, ο Χάρης Χριστόπουλος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, η Φαίη Ξυλά, η Μαρία Γεωργιάδου, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Τάσος Παλατζίδης, καθώς και νέοι ηθοποιοί και μουσικοί από τη θεατρική παράσταση «Sorry… I’m Greek!» που θα παίζεται στο θέατρο Βρετάνια.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, ο Άθως Δανέλλης, θα προσφέρει γέλιο με το θέατρο σκιών του και τα ευρηματικά σκετσάκια του, τα οποία αναφέρονται στον Λάκη Λαζόπουλο.

Ακόμη, μουσικοί από τον τόπο καταγωγής του Λάκη Λαζόπουλου θα ανεβάσουν το κέφι με παραδοσιακή μουσική και θα παρασύρουν τους καλεσμένους στον χορό.

«Στην υγειά  μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...