Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Aφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό συνθέτη Απόστολο Καλδάρα.

Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Tο Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό συνθέτη Απόστολο Καλδάρα.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, εκλεκτοί τραγουδιστές και καλεσμένοι θα ερμηνεύσουν δημιουργίες του συνθέτη με τη συνοδεία της λαϊκής ορχήστρας ελληνικής μουσικής «ΕΜΜΕΤΡΟΝ».

Δέκα  κορυφαίοι σολίστ του μπουζουκιού 19μελούς ορχήστρας θα δημιουργήσουν μια μουσική πανδαισία με σπουδαίες λαϊκές επιτυχίες που θα ερμηνεύσουν οι: Γλυκερία, Χρήστος Δάντης, Γιώργος Καραδήμος, Ζωή Παπαδοπούλου, Γιώργος Νινιός και Πασχάλης Τσαρούχας.

Στο αφιέρωμα συμμετέχει επίσης ο γιος του, Κώστας Καλδάρας, καθώς και οι: Κατερίνα Λέχου, Γωγώ Μπρέμπου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Μαρίνα Ψάλτη, Πάνος Σκουρολιάκος, Πέτρος Ζούλιας, Νατάσα Ράγιου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Τάσος Γιαννόπουλος, Πηγή Δεβετζή, Σοφία Σακοράφα και Στέλιος Ελληνιάδης. Μαζί τους, χορωδία νέων τραγουδιστών και ο χορευτικός όμιλος Τρικάλων που θα δώσουν ιδιαίτερο  χρώμα στο αφιέρωμα.

Παραγωγή: B&G Productions
Παραγωγός: Βίκυ Λάσκαρη

«Στην υγειά  μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...