Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ενδιαφέρον για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη από το ΑΝΤΕΝΝΑ

Για τις μελλοντικές επενδυτικές κινήσεις που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ το επόμενο διάστημα στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου έχει ήδη εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία, μίλησε στο διεθνούς φήμης ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg o κ. Θοδωρής Κυριακού, Αντιπρόεδρος του Ομίλου.

Στην συνέντευξη του η οποία αναδημοσιεύτηκε σε μεγάλα ΜΜΕ σε όλη την Ευρώπη ο κ. Κυριακού ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Τα επόμενα χρόνια είναι πολύ καλό χρονικό διάστημα για επενδύσεις στην Ευρώπη». Σ’ αυτό το πλαίσιο ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ σχεδιάζει ήδη την δημιουργία, εντός των επόμενων μηνών, ενός κόμβου (ή δικτύου) παραγωγής στην ευρύτερη περιοχή το οποίο θα εξυπηρετεί τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των  τηλεοπτικών σταθμών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Παράλληλα ο Όμιλος σκοπεύει το επόμενο διάστημα να διευρύνει την παρουσία του στους τομείς της ελεύθερης και ψηφιακής τηλεόρασης, της παραγωγής και των ψηφιακών Μέσων. Επίσης στην ίδια συνέντευξη γίνεται λόγος στα μελλοντικά σχέδια διεύρυνσης της ήδη επιτυχημένης παρουσίας του Ομίλου στην αγορά της Σερβίας με την προσθήκη στο portfolio του Ομίλου 5 νέων ψηφιακών καναλιών μέσα στον επόμενο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...